Bemutatta az Acer a friss gaming portfólióját, íme minden újdonság!

2021. október 14.
42.4721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Acer a next@acer 2021 esemény keretein belül megvillantotta a vadonatúj gaming portfólióját, melyeket az alábbiakban szépen sorjában olvashattok végig a legtöbb információval.

Az új Predator Orion 7000 sorozat (PO7-640) játékra szánt desktop modellek mindent megadnak a felhasználóknak, ami a legújabb generációs játékokhoz szükséges. A játékrajongóknak tervezett új, bővíthető játék-PC-k a legújabb, 12. generációs Intel Core processzorokkal, akár NVIDIA GeForce RTX 3090 sorozatú GPU-kkal és akár 64 GB DDR5-4000 RAM-mal lesznek felszerelve.

A bőséges tárolóhelyekkel rendelkező kompozíció tartalmaz egy 2,5 hüvelykes USB 3.2 Gen2 Type-C hotswap modult, 2x M.2 PCIe 4.0 NVIMe SSD-t és két 3,5 hüvelykes SATA3 HDD-t. 2199 euró lesz az ára (kb. 791 ezer forint).

Bemutatta az Acer a friss gaming portfólióját, íme minden újdonság! - 2. kép

A Predator GD711 egy intelligens 4K LED-es játékprojektor, amely mind a konzolos, mind a PC-s játékrendszerekkel kompatibilis. A projektor beépített app marketplace-szel is rendelkezik, amely a felhasználók számára hozzáférést biztosít számos streaming szolgáltatáshoz.

A Predator GD711 széles színskálával rendelkezik, amely a Rec. 709 területarányának 125%-át teszi ki, és a színskálán belüli színtér nagy részét, valamint egy jelentős, azon kívüli területet is lefed, így a játékosoknak lenyűgöző színtelítettséget kínál. A 4000 LED-lumenes fényerő, a nagy dinamikus kontraszt és a HDR10 teljesítmény biztosítja, hogy a tartalmak ragyogóan nézzenek ki.

Az izzós projektorokat előnyben részesítő felhasználók számára a Predator GM712 4K felbontással és 3600 ANSI lumen fényerővel is elérhető. A GD711-nek 1499 euró lesz az ára (kb. 540 ezer forint), míg a GM712-nek 1399 euró (kb. 503 ezer forint).

Bemutatta az Acer a friss gaming portfólióját, íme minden újdonság! - 3. kép

A nagyméretű, 55 hüvelykes Predator játékasztal (PGD110) bőséges helyet biztosít a játékrendszer, a monitor, a kiegészítők és egyebek számára. A játékosok két felület közül választhatnak: az egyiket könnyen tisztítható, stílusos szénszálas bevonattal, a másikat pedig egyedi tervezésű Predator egérpaddal borítják.

A bőséges tárolóhelyekkel felszerelt Predator játékasztalhoz tartozik egy állvány a gamepadok és/vagy kazetták tárolására, egy fejhallgató-horog, egy pohártartó és egy hátul elhelyezett tálca a hálózati adapterek számára.

A fejhallgatótartó bölcsővel is rendelkezik, hogy helyet takarítson meg az asztalon, egy pohártartóval, hogy megakadályozza a kiömlést, és egy kábelkezelő kivágással az asztal mindkét oldalán, hogy a kábelek rendezettek és ne legyenek útban. Az íróasztal masszív, akár 120 kg (264 font) súlyt is elbír. 229 euró lesz az ára (kb. 82 ezer forint).

Bemutatta az Acer a friss gaming portfólióját, íme minden újdonság! - 4. kép

A Nitro XV272U KF egy 27 hüvelykes WQHD monitor, amely 300 Hz-es frissítési frekvenciával büszkélkedhet a zökkenőmentes vizuális megjelenítés érdekében. Az AMD FreeSync Premium technológia tovább javítja a vizuális teljesítményt azáltal, hogy a kijelző frissítési frekvenciáját a GPU-éhoz igazítja, így kiküszöböli a szaggatott játékmenetet.

Az alacsony, 0,5 ms-os tovább javítja a képminőséget, gyakorlatilag áthidalva a képernyőn gyorsan mozgó objektumok elmosódását, lehetővé téve a villámgyors játékreakciókat, míg az Acer Black Boost technológia megkönnyíti a részletek, például a rejtett ellenségek kiemelését sötét környezetben.

Bemutatta az Acer a friss gaming portfólióját, íme minden újdonság! - 5. kép

5 hozzászólás

muki

2 éve, 8 hónapja és 21 napja

Asztal nagyon furcsa, nem kéne. A gép viszont állat egy szörnyeteg! röhögő smiley

válasz erre

Direktor

2 éve, 8 hónapja és 21 napja

300 hz-es? Azta mindenit.

válasz erre

VaPe

2 éve, 8 hónapja és 21 napja

Az az asztal.. meglepett smiley

válasz erre

Patrik94

2 éve, 8 hónapja és 21 napja

Projektort valahogy nem érzem, egyszerűen nem olyan király mint egy monitor vagy tévé, és macerásabb is.

válasz erre

Moby Dick

2 éve, 8 hónapja és 21 napja

Az asztal nem annyira jön be, de a többi. Wow!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja