Bemutatkoztak az Asus új N sorozatú noteszgépei

2012. május 08.
1.7591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Asus a mai napon hivatalosan is bejelentette a korábban már kiszivárgott N sorozatú noteszgépeit, vagyis az Asus N46, N56 és N76-ot.

Mindhárom készülék az Asus DNA tervezési filozófiáját tükrözi, amely a tervezést a jobb felhasználói élmény szolgálatába állítja. A laptopokba épített legeslegjobb, professzionális szintű audiorendszerhez vonzó kivitel és esztétikus megjelenés társul. A továbbfejlesztett, még intuitívabb, érintéses bevitelt még tovább csiszolták a nagyobb pontosság érdekében, az opcionálisan háttérvilágított billentyűzetet pedig kifejezetten a maximális kényelemhez optimalizálták a tervezők.

A notebookok 14, 15,6 és 17,3 inches kijelzője modelltől függően HD, HD+ vagy Full HD felbontású lehet, de mindegyik változat esetében az alkalmazott panel vízszintesen 150, függőlegesen pedig 120 fokos betekintési szöget biztosít. A gépek borítása alatt már az Intel harmadik generációs Core, vagyis Ivy Bridge központi feldolgozói teljesítenek szolgálatot, amik mellé akár 16 GB DDR3-as rendszermemória is társulhat.

A videovezérlő szerepét az nVidia 2 GB-os GeForce GT 630M vagy GT 650M megoldása tölti be, adattárolónak pedig egy 500 GB vagy 750 GB kapacitású hagyományos merevlemez vagy hibrid meghajtó kerülhet beépítésre, viszont az N76 igény esetén akár két darab 500 GB-os tárolót is tartalmazhat.

Az eredeti SonicMaster sikerére építve, az exkluzív Asus SonicMaster Premium technológia még tovább feszegeti a "noteszgép-audio" fogalmának határait. Tudván, hogy a hang a mindennapos számítógépes környezetben létfontosságú szerepet játszik, az Asus hangmérnökei a Bang & Olufsen ICEpower segítségével kidolgozták a SonicMaster Premium technológiát, amely optimalizált audiohardvert és egy külön, külső mélysugárzót alkalmaz a noteszgépek világában ismeretlen minőségű hangok - így például mélyebb basszusok - megszólaltatása érdekében. A SonicMaster Premium ezenfelül a professzionális Waves MaxxAudio 3 eszközöket használja a hangok finomra - vagy éppen az egyéni ízléshez - csiszolásához.

Az új Asus N56VM a tervek szerint július elején fog felbukkanni a hazai üzletek kínálatában, viszont az áráról, illetve az Asus N46 és N76 megjelenéséi idejéről egyelőre sajnos nem érkezett információ.

Bemutatkoztak az Asus új N sorozatú noteszgépei - 2. kép


Bemutatkoztak az Asus új N sorozatú noteszgépei - 3. kép

5 hozzászólás

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 21 napja

Németből már akár rendelni is lehet, 950-1100 eurós áron felszereléstől függően.

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 22 napja

Vendég írta:
Nem a Fujitsunak van N sorozata? Fura hogy ez is az.
Azok NH jelzésűek úgy emlékszem.

Ez viszont bitang jószág.

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 23 napja

Nem a Fujitsunak van N sorozata? Fura hogy ez is az.

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 23 napja

Aztabrutál de jól néz ki!meglepett smiley

válasz erre

DoubleW

12 éve, 11 hónapja és 23 napja

Ezen már gamelni is lehetmosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja