Bemutatkoztak az Asus új GTX 660 DirectCU II TOP és GTX 650 DirectCU TOP gyorsítói

2012. szeptember 13.
2.6251
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Asus a mai napon hivatalosan is bemutatta a legújabb Asus GeForce GTX 660 DirectCU II TOP és GeForce GTX 650 DirectCU TOP grafikus kártyáit.

Az újdonságok az nVidia 28 nanométeres gyártástechnológiájú GPU-it és DirectX 11-kompatibilitást kínálnak, mindezt exkluzív Asus extrákkal megfejelve. Mindkét kártyában válogatott, TOP GPU-k találhatók a jobb túlhajtási teljesítményhez és DirectCU hűtés a hő jobb elvezetéséhez. A DIGI+ VRM digitális feszültségszabályozás és a tartós Super Alloy Power alkatrészek hozzájárulnak a nagyobb stabilitáshoz és a termék élettartamának megnöveléséhez, a GPU Tweak pedig a felhasználóbarát kártyatuning előtt nyitja meg a kaput.

Az Asus TOP grafikus kártyáiban kézzel válogatott GPU-k garantálják a jobb teljesítményt kicsomagolás után azonnal. A GPU-kat a túlhajtás jobb elviselése alapján válogatják, az áramköri lap és a tápellátás alkatrészei pedig szigorúbb hő- és nyúzóteszteken esnek át. A GeForce GTX 660 DirectCU II TOP 1137 megahertzre, a referenciánál 104 megahertzcel (10%-kal) gyorsabbra húzott maggal érkezik. Testvére, a GeForce GTX 650 DirectCU TOP pedig egy 1215 MHz-es, a referenciánál 157 MHz-cel (14,8%-kal) gyorsabb magot kínál. Az eredmény mindkét esetben másodpercenként több extra képkocka a játékosok számára, anélkül, hogy bármit állítaniuk kellene.

A GeForce GTX 660 DirectCU II TOP és GeForce GTX 650 DirectCU TOP az gyártó exkluzív, a GPU-val közvetlenül érintkező, tiszta réz hőcsöveket alkalmazó DirectCU hűtési megoldását használja. A hőleadás azonnal hatékonyabbá válik a GeForce GTX 660 DirectCU II TOP kétszer nagyobb érintkezési felületével. Mindkét kártya a referenciakártyánál 20 százalékkal hűvösebben és akár háromszor csendesebben működik.

A két új modell a PC-felhasználók és játékosok széles köre számára garantálja a nagyobb stabilitást és teret a túlhajtáshoz az exkluzív Asus DIGI+ VRM digitális feszültségszabályozás és a tartós Super Alloy Power alkatrészek alkalmazásával. A referenciához képest 30 százalékkal alacsonyabb tápellátási zaj, 15 százalékkal nagyobb hatásfok és 2,5-szeres élettartam azt jelenti, hogy a kártyák megbízható grafikus teljesítményt kínálnak mindenféle helyzetben, a feszültségek szélesebb állítási tartományával. A Super Alloy Power alkatrészek speciális fémötvözet magú tekercsei teljes terhelés alatt is sem adnak zúgó hangot, a felsőkategóriás kondenzátorok pedig akár 50 ezer órás élettartamot kínálnak, a szokásos kondenzátorok dupláját. Mindezen előnyök azt eredményezik a vásárlók számára, hogy grafikus kártyáik messze meghaladják a referenciában előírt tulajdonságokat, mégis kellemes áron érhetők el.

Az Asus grafikus kártyái mellé bekerült a GPU Tweak kártyahangoló segédprogram. Egyszerűen, egy egységes, természetes módon kezelhető felhasználói felületen módosíthatók a mag- és memóriasebességek, a ventilátorok és a feszültségek beállításai.

Bemutatkoztak az Asus új GTX 660 DirectCU II TOP és GTX 650 DirectCU TOP gyorsítói - 2. kép


Bemutatkoztak az Asus új GTX 660 DirectCU II TOP és GTX 650 DirectCU TOP gyorsítói - 3. kép

6 hozzászólás

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 14 napja

Jajjj de bitnag eszközök ezek!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

12 éve, 6 hónapja és 14 napja

[Tiltott felhasználó!]

Matteo_GS

12 éve, 6 hónapja és 14 napja

Kis javítás needed: a GTX 650 TOP-on csak normál DirectCU hűtés van, nem a II-es verzió mosolygó smiley

válasz erre

Raiden

12 éve, 6 hónapja és 14 napja

RED írta:
Teljesen be vannak ágyazva a hűtőalapba, uúgy, ahogy a procchűtőknél is szokták. mosolygó smiley
AZ komoly,én még a kenyőcsös világban élek,csitt-csatt-levesz-bekeny-visszatesz-csitt-csatt..röhögő smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

12 éve, 6 hónapja és 14 napja

[Tiltott felhasználó!]

Raiden

12 éve, 6 hónapja és 14 napja

"GPU-val közvetlenül érintkező, tiszta réz hőcsöveket"Körbe van forrasztva?
A 650-es jó lenne nekem is.menő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja