Bemutatkoztak a frissített ASUS Republic of Gamers G750 laptopok

2014. március 14.
2.1831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az ASUS Republic of Gamers családja igen széles palettával rendelkezik, ám a közös cél, mely a játékosok igényeinek maximális kielégítése, remekül összetartja ezt a családot.

Nemrég újabb remek tagokkal bővült a ROG família, ezt a bővülést ezúttal az új G750-es gamer laptopok szolgáltatták, melyek a grafikus kártyák terén kaptak vérfrissítést, méghozzá a mostanság megjelenő nVIDIA GeForce GTX 800M család tagjaival. Ezek a kártyák a korábbi fejlesztésekhez viszonyítva igen nagy előrelépést mutatnak, ennek pedig okkal örülhetnek a játékosok.

Az új ASUS G750JZ, G750JM és G705JS modellek természetesen 4. generációs Intel Core i7-4700-es processzorokkal érkeznek, melyek az új nVIDIA kártyákkal kiegészülve újabb élményekkel gazdagíthatják a tulajdonosokat. Az új nVIDIA család csúcsa is bekerült a kínálatba, hiszen találkozhatunk majd 4GB memóriával szerelt GeForce GTX 880M kártyákkal is.

A frissített hűtési megoldás további biztonságot nyújt a kompromisszummentes játéknak, melyet akár 4K/UHD minőségben is élvezhetünk. Ráadásul a Trinity megjelenítő technológiának köszönhetően egyszerre akár három képernyőn élvezhetjük a játékot, a filmeket, vagy könnyíthetjük meg a munkafolyamatokat. A három kijelzőt HDMI 1.4 és DisplayPort 1.2 csatlakozók segítségével kelthetjük életre. Az újdonságok megjelenési dátuma és ára egyelőre nem ismert.
4 hozzászólás

totyak

7 éve, 2 hónapja és 3 napja

Látatlanban is besaccolok rá egy kisebb vagyont.

válasz erre

kokasbalazs

7 éve, 2 hónapja és 3 napja

jónak tűnik, de az ára is meg lesz

válasz erre

Bvektor

7 éve, 2 hónapja és 3 napja

Külsőre annyira nem tetszik, mint mondjuk egy Alienware, de azért nem rossz. Specifikációban viszont már más a helyzet. Van egy olyan érzésem, hogy ez se lesz olcsó darab.

válasz erre

fantis6

7 éve, 2 hónapja és 3 napja

nem rossz gépek

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

GamePlay profiljamarco profiljaM.O.R.P.H. profilja