Bemutatkoztak az Acer új Predator Helios gamer noteszgépei

2018. május 28.
5.2711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Acer bejelentette, hogy újabb gamereknek szánt noteszgépeket engednek hamarosan a piacra, így érkezik a Predator Helios 500-as és 300-as változat, melyek nemcsak a hűtés terén kínálnak radikális újdonságot, hanem a dizájn tekintetében is.

Az Acer Predator Helios 500 az Intel nyolcadik generációs Core i9+ processzorával és egy Nvidia GeForce GTX 1070-es grafikus kártyával lett felvértezve a 17,3 hüvelykes panel és a 64GB RAM mellett, míg a Helios 300 egy nyolcadik generációs Core i7+ CPU mellett egy túlhúzható Nvidia GeForce GTX 1060-as VGA-val kérhető, 15,6 hüvelykes kijelző és 16GB RAM társaságában.

Mindkét gépezet szereltethető lesz SSD meghajtóval - a Helios 500 csak azzal -, a stílusos háttér-világítással ellátott billentyűzet mellett pedig az AeroBlade 3D fém ventilátorok gondoskodnak a laptopok tökéletes hűtéséről, melyek öt hőcsővel összekövetve szállítják a hűs levegőt a belső komponensek felé, és viszik el onnan a meleget, hogy meggátolják a túlhevülést, mindezt akár három eltérő üzemmódban.

Az Acer Predator Helios noteszgépek megjelenéséről és áráról egyelőre nem adott tájékoztatást a gyártó.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

2 éve, 1 napja

Kinézetre és belsőre is nagyon ott van, de én maradok az asztali gépeknél.

válasz erre

Patrik94

2 éve, 1 napja

Helios nem szokott drága lenni, de kíváncsi leszek, mennyit kérnek érte...

válasz erre

Vidoros

2 éve, 1 napja

De durca kinézete lett!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljaSándorkolbász profiljaImperator profiljanurbanu profiljagery1113 profiljaNeurotic profiljaTMate2020 profilja