Bemutatkozott az új Samsung ATIV Tab 3 és ATIV Q

2013. június 21.
1.7701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Samsung a mai napon bejelentette két legfrissebb hordozható gépét, a Samsung ATIV Q és ATIV Tab 3-at.

Ahogy azt már a neve is sejteti, az ATIV Tab 3 személyében egy táblagépet köszönthetünk, ami egy 10,1 inches, 1366 X 768 pixeles felbontású érintőpanellel gördült le a gyártósorról, operációs rendszerből pedig a Microsoft Windows 8-at kínálja. A gép burkolata alatt az Intel Z2760-as Atom processzora teljesít szolgálatot, méghozzá 2 GB LPDDR2 rendszermemória, valamint egy 64 GB-os flash háttértároló társaságában. A 8,2 milliméteres karcsúsággal rendelkező tablet akkumulátora a hivatalos adatok szerint 10 óra üzemidőt képes biztosítani.

A Samsung ATIV Q személyében egy ultrabook/táblagép hibridet köszönthetünk, aminek érdekessége, hogy a Windows 8-on belül virtualizálva elérhető az Android 4.1 operációs rendszer is. A konfiguráció egy 13,3 inches érintőképernyővel érkezik, ami a 3200 X 1800-as felbontást kínálja. A megfelelő számítási teljesítményt az Intel negyedik generációs Core i5 processzora szolgáltatja, ami mellé 4 GB RAM-ot, valamint egy 256 GB kapacitású SSD-t társítottak.

A gép felszereltségben többek között még megtalálható a 9 óra működést garantáló akkumulátor, a HDMI videokimenet, és persze az USB 3.0 csatlakozási lehetőségről sem kell lemondanunk. Az új Samsung ATIV Tab 3 és ATIV Q várható megjelenési idejéről és áráról egyelőre nem érkezett információ.

Samsung ATIV Q

Samsung ATIV Q


3 hozzászólás

totyak

7 éve, 7 hónapja

Ez az ATIV Q nagyon nagy ötlet. Ötvözi a notebook/netbook és a tablet képességeit.

válasz erre

Vendég

7 éve, 9 hónapja és 1 napja

Nagy ötlet ez a hibrid cucc!

válasz erre

csirkee

7 éve, 9 hónapja és 2 napja

Komoly gép mind a kettő. A tab is tetszik, mert fehér és vékony, még a hibrid ultrabook sem rossz, de az nem kellene. Én még úgy vagyok vele, hogy vagy tablet legyen vagy ultrabook pont

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Dav2377 profiljaNeurotic profilja