Bemutatkozott az új LG TONE ULTRA Bluetooth headset

2013. november 28.
4.0691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az LG neve számos szórakoztató elektronikai eszközöket magában foglaló piacon van jelen, a házimozi rendszereken kívül azonban a zenével, illetve hangzással foglalkozó különítménye nem igazán ismert.

Ez nem jelenti azt, hogy nincsen olyan termékük, mely ne lenne méltó a piaci szereplésre, csupán annyit jelent, hogy nem ez a vállalat fő fókuszpontja, pedig az LG TONE ULTRA korábbi verziója is igen különleges volt, amit a folytatás is megörökölt.

A korábbi termék több mint 2 millió példányban kelt el, ami okot adott a folytatásra. A Bluetooth megoldások az apróbb sikerek ellenére még mindig nem túl elterjedtek, valamint sok az előítélet is velük szemben. Az új TONE ULTRA specialitása a kialakítása, hiszen egy nyakra-simuló vázat kapott, amin a hívást segítő gombok kaptak helyet, a fülhallgató része pedig erre a vázra van csatlakoztatva, így kevésbé tud zavaró lenni az inaktivitás idején. Említést érdemel az egyszerre két eszközt is kezelni tudó clever multiple access funkció, valamint a 2013-as Red Dot Design díj is, amit a különleges kialakításának köszönhet.

Az eszköz természetesen a legtöbb Bluetooth csatlakozóval rendelkező eszközzel párosítható, így laptopok, mobiltelefonok, táblagépek és számos egyéb berendezéssel is lehet majd használni őket. Európába decemberben érkezik meg a headset, várható ára nem ismert.
3 hozzászólás

fantis6

11 éve, 1 hónapja és 12 napja

érdekesen néz ki

válasz erre

kpal

11 éve, 3 hónapja és 13 napja

nagyon Star Trek -es mosolygó smiley

válasz erre

totyak

11 éve, 3 hónapja és 14 napja

Jól néz ki, de mennyibe fájhat?

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja