Bemutatkozott az ORIGIN CHRONOS micro-tower gamer ház

2014. március 12.
2.2601
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az ORIGIN PC neve ismerős lehet a gamer világban otthonosan mozgó olvasóink számára, ám egy dolgot érdemes tudni róluk, ez pedig nem lenne más, mint a pozíciójuk, gyártó ugyanis egyértelműen a felsőkategóriás gamer világban ténykedik.

Ezt a ténykedést pedig nem csupán minőségügyileg, hanem pénzügyileg is komolyan veszik. Saját kategóriájában azonban tiszteletnek örvendenek, legújabb megoldások pedig szintén méltó arra, hogy kivívja mások tiszteletét, hiszen nagyon kitettek magukért a vállalat mérnökei.

Az ORIGIN CHRONOS micro-tower névre keresztelt házikó ugyanis méretét meghazudtoló erővel képes támogatni felhőtlen szórakozásunkat. A házat akár állítva, akár fektetve használhatjuk, benne pedig a legerősebb hardverek sem fognak szomorkodni. Elég megemlíteni a 4. generációs Intel processzorokk és az nVIDIA GeForce GTX TITAN BLACK grafikus kártya lehetőségét, melyeket a gyártó FROSTBYTE 120 néven ismert, zárt folyadékhűtési megoldása tartana üzemi hőmérsékleten.

A gyártó továbbá megemlítette, hogy az Intel és az nVIDIA termékei mellett a Mini ITX méretű ASUS MAXIMUS VI Impact alaplapot is ajánlják az új megoldásukhoz, melyet egyébként a vásárlók saját ízlésük szerint állíthatnak össze a megadott korlátok között. A kezdőárat 1199 dollárra (271 000 Ft) lőtték be a srácok.

Bemutatkozott az ORIGIN CHRONOS micro-tower gamer ház - 2. kép

2 hozzászólás

totyak

10 éve, 11 hónapja

Jó ez a ház, nekem tetszik. El tudnám viselni.

válasz erre

fantis6

10 éve, 11 hónapja és 1 napja

jó erős cuccot tudtak raktak össze, szerintem elég jó

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profiljaManiac profilja