Bemutatkozott az oldalablakkal szerelt Corsair Carbide 300R

2012. július 14.
1.8471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Elsősorban a memóriarendszereiről és flash alapú adattárolóiról ismert Corsair a napokban bejelentette, hogy ezúttal egy új számítógépházzal bővítette ki a termékpalettáját.

A most bemutatott termék esetében azonban sajnos nem beszélhetünk új fejlesztésről, ugyanis a frissen érkezett "újdonság" nem más, mint a gyártó korábban piacra dobott, játékos felhasználókat célzó Corsair Carbide 300R modelljének a csekély mértékben átdolgozott variánsa, ami a módosítások eredményeként immár oldalablakos kialakítással fog megjelenni a boltok polcain.

A midi torony kialakítású Corsair Carbide 300R Windowed 485 X 210,8 X 449,5 milliméteres méretekkel rendelkezik, alaplapok közül pedig kizárólag a microATX és a standard ATX formátummal gyártott modellek fogadására van felkészítve. A beépített konfiguráció megfelelő szellőzését két darab 120 milliméteres ventilátor biztosítja, amik közül egy a ház frontrészére, egy pedig a hátfalra lett telepítve, de rendelkezésre áll még egy 120 milliméteres az előlapon, két darab 120/140 milliméteres a tetőn, illetve két darab 120/140 milliméteres az oldallapon kialakított ventilátorhely is, de persze a tervezők a vízhűtés számára kialakított furatokról sem feledkeztek meg.

Az optikai meghajtóknak három darab nyitott 5,25 inches, míg a szilárdtest-meghajtóknak és merevlemezeknek négy darab 3,5 inches rekesz kínál beépítési lehetőséget, amik közül az utóbbiak persze alkalmasak a 2,5 inches adattárolók fogadására is. A PCI és PCI Express bővítőkártyák részére hét slot áll rendelkezésre.

A számítógépház előlapján kialakított I/O panelen található két darab legújabb generációs USB 3.0 csatlakozó, valamint az audiorendszer már jól megszokott fejhallgató és mikrofon kivezetése. A most bemutatkozó Corsair Carbide 300R Windowed már megrendelhető a gyártó honlapjáról 100 dolláros áron.

Bemutatkozott az oldalablakkal szerelt Corsair Carbide 300R - 2. kép

3 hozzászólás

Raiden

8 éve, 9 hónapja és 2 napja

Kíváncsi vagyok mikor jönnek ki a portaszító bevonattal rendelkező cuccok.
Az áruk meg vásárlótaszító lenne..

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

8 éve, 9 hónapja és 2 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

8 éve, 9 hónapja és 2 napja

Na ha ez porosodik, nem lehet szemet hunyni felette.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljarDAVE profiljaWickedSick profilja