Bemutatkozott az nVIDIA GTX 900M család

2014. október 08.
1.4481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az nVIDIA nem is olyan régen mutatta be a GTX 900-as család asztali kártyáit, a bejelentés után pedig már nálunk is felmerült, hogy belátható időn belül megérkeznek a hordozható gépekbe szánt változatok is.

Ez nemrég hivatalos formába lépett elő, hiszen a gyártó bejelentette az új nVIDIA GTX 970M és GTX980M kártyákat. Ahogy az asztali modelleknél, úgy a mobilverziókban is igencsak magas pozícióban helyezkednek el az újdonságok, így akár a 2K-ban való szórakozást sem vethetik meg azok, akik ilyen eszközt vásárolnak majd.

A vállalat olyan neveket említett, mint például a Battlefield 4 és az új Metro játékok, melyek egy erősebb gépen így 2K-ban már ultra felbontással is simán futnak majd. A Dynamic Super Resolution megoldás pedig igazodik ahhoz, hogy a legtöbb gamer gép csak Full HD felbontású kijelzővel rendelkezik. A technológiának köszönhetően ugyanis a kártyák akár 4K felbontásban is képesek renderelni a játékokat, majd ezt Full HD vetítik vissza, mely sokkal részletesebb és szebb képet eredményez, mintha egyből a Full HD-ra renderelné le. Ahogy pedig egy ilyen bejelentés után lenni szokott, elindult egy hullám a neves gyártóknál, melyek az új kártyák alkalmazását jelentik be.
2 hozzászólás

kpal

6 éve, 4 hónapja és 7 napja

Akkor gtx780 -nal egyezik+

válasz erre

juhaszandor

6 éve, 4 hónapja és 7 napja

Na úgy néz ki elég sokat fog tudni ez a laptopkártya nekem már tetszik is

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt