Bemutatkozott az MSI új Wind Top AP1612 egybeépített PC-je

2012. október 05.
2.2041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Micro Star International a napokban egy újabb Professional szériába tartozó asztali számítógépéről rántotta le a leplet, név szerint az MSI Wind Top AP1612-ről.
 

A frissen beharangozott újdonság az egybeépített PC-k sorát bővíti, vagyis a számítógép komplett konfigurációját magába a monitorba telepítették a tervezők. A rendszer egy 15,6 inches, LED-es háttérvilágítású érintőpanel köré lett tervezve, ami a ma már általánosnak mondható 1366 X 768-as natív felbontással rendelkezik. A kijelző keretébe egy 0,3M pixeles webkamera, egy mikrofon, valamint egy 2 X 1,5 wattos sztereó hangszórópár került beépítésre.

Az új MSI Wind Top AP1612 az Intel HM65 chipkészlettel lett ellátva, számítási teljesítményét pedig az Intel dupla magos, 1,8 GHz-re hangolt Celeron B830-as Sandy Bridge központi feldolgozója szolgáltatja, ami mellé egy 2 GB 1333 MHz-es RAM-mal feltöltött DDR3-as memóriarendszer csatlakozik. Az érintőképernyő meghajtását az Intel processzorba integrált HD Graphics chip végzi, az adatok tárolásáról pedig egy 320 GB kapacitású hagyományos merevlemez gondoskodik.

A számítógép felszereltségéből persze nem hiányzik a Gigabit Ethernet kontroller dupla kiépítésű változata, a beépített audiorendszer, illetve a 802.11 b/g/n rendszerű WiFi modul sem. A külső részen található egy több formátum kezelésére felkészített kártyaolvasó, egy SmartCard slot, egy hagyományos D-Sub VGA videokimenet, két darab RJ-45 LAN, négy darab USB 2.0, két darab COM, egy LPT, valamint a hangkártya fejhallgató és mikrofon csatlakozói.

A PC-t a Microsoft előtelepített, 64 bites Windows 7 Home Premium operációs rendszerével, és egy USB portra kapcsolódó billentyűzet és egér párossal szállítja a cég. Az új MSI Wind Top AP1612 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt semmiféle információt.
1 hozzászólás

badam10

7 éve, 24 napja

Ahhoz képest h nem hallottam még róla,ne tűnik rossznak a paraméterek alapján

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Tidus profiljaWickedSick profilja