Bemutatkozott az Enermax új Fulmo ST számítógépháza

2013. március 27.
1.6371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Enermax az elmúlt napok folyamán bejelentette, hogy ezúttal egy friss fejlesztésű számítógépházzal bővítette ki termékpalettáját.

A szóban forgó újdonság a gyártó két éve elrajtolt Fulmo családját erősíti, a boltok polcaira pedig Enermax Fulmo ST típusjelzéssel fog megérkezni. A midi torony kialakítással megálmodott ház a két legelterjedtebb alaplapformátum beépítését támogatja, vagyis a kompatibilitási listán a microATX, illetve a standard ATX kialakítású termékek képviseltetik magukat.

A Fulmo ST ECA3270B és ECA3270A jelzésű variánsok formájában látta meg a napvilágot, amik között az egyedüli különbség, hogy az előbbi egy darab, míg társa már két darab 140 milliméteres, a frontrészre telepített ventilátorral érkezik, amiket a mérnökök az utóbbi esetben kiegészítettek még egy a LED-ek kikapcsolására és a légkavarók teljesítményének szabályozására szolgáló kontrollerrel is. A hátfalon helyet kapott még egy 120 milliméteres ventilátor is, ám igény esetén ez a konfiguráció további egységekkel is bővíthető.

Az 5,25 inches meghajtók és kiegészítők számára három darab rekesz áll rendelkezésre, a merevlemezeknek és szilárdtest-meghajtóknak pedig nyolc darab 3,5, vagy egy kis átalakítással tíz darab 2,5 inches tárolóhely kínál beépítési lehetőséget. A külső részen található I/O panelen két darab USB 2.0 és két darab USB 3.0 port képviselteti magát, méghozzá a HD audiorendszer fejhallgató és mikrofon kivezetése mellett. Az új Enermax Fulmo ST várható megjelenési idejéről és áráról egyelőre nem érkezett információ.
1 hozzászólás

csirkee

7 éve, 11 hónapja és 5 napja

nagyon dizájnosak

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljagery1113 profilja