Bemutatkozott az első ventilátor nélküli ASUS Eee Box

2014. január 31.
1.8771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A számítógépek egyre szélesebb körben kerülnek felhasználásra, így a gyártók egyre inkább az a céljuk, hogy a lehető legtöbb szegmensben jelen legyenek.

Az ASUS nevét említve minden kedves olvasónk el tudja képzelni, hogy miről is lehet szó, hiszen a gyártó a hardcore játékosok mellett az otthoni, irodai és egyéb professzionális szektorban is aktív. Az Eee PC sorozat is egy különlegesebb része az ASUS portfóliójának, a legújabb bejelentés után pedig még inkább azzá vált.

Ennek oka, hogy az ASUS Eee Box EB103 személyében megérkezett a gyártó első ventilátor nélküli Eee szériás nettopja. Az új jövevény az Intel Celeron J1900 SoC-ra épül. A gyorsaságról egy négymagos Intel processzor, akár 8GB memória és egy 512MB dedikált memóriával rendelkező nVIDIA GeForce GT 820M gondoskodik majd. A belső tárhely HDD esetében 320GB-tól 1TB-ig választható, de kérhetünk 64-128GB-os SSD-t is bele.

A WiFi és Bluetooth modul megléte természetes egy ilyen gép esetében, de fontos még megemlíteni az USB 3.0 csatlakozókat és a HDMI kimenetet is. Aki ilyen gépet szeretne magának, az a 299 eurónál (95 000 Ft) kezdődő listából válogathat.
3 hozzászólás

kpal

6 éve, 8 hónapja és 17 napja

Mint egy Ps4

válasz erre

Bvektor

6 éve, 8 hónapja és 18 napja

Oké, hogy nem egy erőgép, de szerintem azért nem árt az aktívhűtés.

válasz erre

totyak

6 éve, 8 hónapja és 18 napja

Otthoni gépnek legtöbben nem ilyet választanak, még mindig a rendes pc-k az elterjedtek, de irodai gépnek pl. bőven elég, még sok is.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja