Bemutatkozott az Avira Free Android Security legfrissebb 1.1-es kiadása

2012. szeptember 23.
2.3351
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Elsősorban a vírusirtó alkalmazásairól ismert Avira Operations a napokban bejelentette, hogy ezúttal egy az Androidos okostelefonokra kihegyezett, Avira Free Android Security névre keresztelt programja lépett verziószámot, így az már 1.1-es számozással, illetve új és továbbcsiszolt funkciókkal áll rendelkezésre.

Aki esetleg nem ismerné, az Avira Free Android Security egy mobiltelefonokra írt ingyenes biztonsági szoftver, aminek segítségével többek között megtalálható, vagy távolról lezárható az elvesztett készülék, és ezek mellett természetesen az értékes adatok megóvásában is a felhasználó segítségére lehet.

A most beharangozott Avira Free Android Security 1.1 újdonságai között felbukkant a friss fejlesztésű Blacklist funkció, aminek használatával lehetőség van kiszűrni és blokkolni a nemkívánatos hívásokat és SMS üzeneteket, de az aktuális kiadás ezen kívül még a Sony gyártósoráról legördült okostelefonokkal is kompatibilis lett.

A program kezelhetősége is tovább javult, ugyanis a felhasználói felületén a fejlesztőcsapat további finomításokat eszközölt, ráadásul ezeket a változtatásokat a Web Console felületen is alkalmazták. A felhozatalból természetesen ezúttal sem hiányoznak a szinte már kötelezőnek mondható hibajavítások sem, bár ezeket a változtatásokat a bejelentés nem részletezte. Az Avira Free Android Security frissen bemutatkozó 1.1-es kiadása már letölthető az alábbi linken keresztül.

Az Avira Free Android Security 1.1 letöltése.
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 4 napja

Hát azért.....röhögő smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 4 napja

Tiszta blackberrymosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja