Bemutatkozott az Asus új ROG TYTAN CG8480 gamer PC-je

2012. december 19.
6.9611
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Asus a tegnapi napon bejelentette az új Asus ROG TYTAN CG8480 asztali gamer PC-jét.

A számítógép az Intel Core i7-3770K processzorral és Turbo Gear funkcióval érkezik, amik közül az utóbbi a négymagos CPU-t azonnal, akár 4,2 GHz-es sebességre is képes felgyorsítani. A CG8480 három különféle módban képes túlhajtani magát, a DEFCON kijelző és az alsó rácsvilágítás pedig kék és vörös LED-ekkel jelzi az órajelek állapotát.

A csatlakoztatott kijelzők meghajtását az nVidia GeForce GTX 680 grafikus kártya végzi, amely akadásmentes játékot kínál a legösszetettebb beállítások mellett is. Elegendő ereje van ahhoz, hogy akár négy monitort is gond nélkül kezeljen, nem szólva az 3D Vision Surround játék lehetőségéről. Az Asus Xonar DX hangkártyában pedig a Dolby Home Theater technológiái 35-ször tisztább (116 dB SNR, jel-zaj arányú) hangot állítanak elő, mint az alaplapi kodekek - extra, hallható előnyt biztosítva a játékosok számára ellenfeleikkel szemben. A villámgyors 128 GB SATA 3 SSD a szokásos merevlemezeknél kétszer nagyobb adathozzáférési sebességet kínál.

Az intelligens házhűtés úgy van kialakítva, hogy a hűvös levegő az előoldali rács felől haladjon a rendszer felé, a forró levegő pedig hátul távozzon. A házon található további, aprólékos gonddal kialakított szellőzőnyílások hozzájárulnak a hűtés javításához, a beépített folyadékhűtéses CPU pedig hatékony és halk hőleadást biztosít. A most beharangozott Asus ROG TYTAN CG8480 várható megjelenési idejéről és áráról egyelőre sajnos nem érkezett információ.

Bemutatkozott az Asus új ROG TYTAN CG8480 gamer PC-je - 2. kép

2 hozzászólás

Raiden

12 éve, 3 hónapja és 1 napja

A hangrendszere miatt nekem is bejön,elég komoly hangzása lehet..mosolygó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

12 éve, 3 hónapja és 1 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profilja