Bemutatkozott az Asus PadFone 2

2012. október 18.
2.9551
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Asus a napokban bejelentette a legújabb PadFone 2 névre keresztelt készülékét.

A lenyűgöző mobil rugalmasság érdekében egy androidos okostelefon és egy dokkolható táblagép nászából született PadFone sikerére építő PadFone 2 még kiválóbb képességekkel rendelkezik, így például LTE-kapcsolattal is felszerelt, négymagos okostelefon és teljesen újratervezett táblagép. A PadFone 2-t Jonney Shih, az Asus elnöke mutatta be a világ számára az olaszországi Milánóban.

Makacsul törekszünk az innovációra, ezt jelzi a 'Design Thinking' filozófia, és ennek az eredménye a PadFone 2 is. Gyönyörű, gyors, és főképp gyorsan rá lehet érezni a kezelésére.


Az Asus "Design Thinking" (kb. "designszemléletű gondolkodás") filozófiájának eredményeképpen lényegesen csökkent a PadFone 2 Station vastagsága és súlya. A PadFone 2 és PadFone 2 Station együtt is csak 649 grammot nyom, így könnyebb, mint a piac legtöbb táblagépe. Újratervezték a dokkolási mechanizmust is, hogy csupán egyetlen gyors lépésre legyen szükség. További finomításként a PadFone 2 képernyője is megnőtt, egészen pontosan 4,7 hüvelykre, ugyanakkor csökkent a készülék vastagsága és súlya: a legvastagabb részén is csupán 9 mm, és mindössze 135 grammot nyom.

Lenyűgöző az akkumulátoros üzemidő is. A nagyobb PadFone 2 2140 mAh-s akkumulátora 16 órányi 3G-s beszédidőt és 13 órányi Wi-Fi webbböngészést tesz lehetővé, míg a PadFone 2 Station 5000 mAh-s akkumulátora ezt 36 órányi 3G-s beszédidőre növeli. A PadFone 2 Station belső akkumulátora akkora kapacitású, hogy a dokkolt PadFone 2-t háromszor is képes feltölteni.

Az 1,5 GHz-es, négymagos Qualcomm Snapdragon S4 processzor és a 2 GB RAM garantálja a lenyűgöző teljesítményt a PadFone 2 okostelefon és táblagép üzemmódjában egyaránt. Az új, 4,7 hüvelykes, 1280 x 720 HD felbontású Super IPS+ kijelző a Corning karcálló Fit Glass üvegével van borítva, és éles, részletes képeket jelenít meg precíz színekkel, ultraszéles betekintési szögekből, 550 nit fényerővel, nagyszerű kültéri láthatóságot biztosítva.

Az új, 13 megapixeles, nagyteljesítményű kamera megkapóan részletes képeket készít, exponálási késés nélkül. Sorozat módban akár 100 felvétel is készíthető vele, szemkápráztató, hat kép/mp sebességgel, valamint képes 1080p HD felbontású videók rögzítésére 30 kép/mp, vagy 720p HD videókéra 60 kép/mp sebességgel. A széles, f/2,4-es rekesznek és a külön képfeldolgozó processzornak köszönhetően sokkal jobb képek készülhetnek alacsony megvilágításban is. Az Asus SonicMaster technológiájának, illetve a műszaki Grammy-díjat elnyert Waves audiotuningjának köszönhetően mind a PadFone 2, mind a PadFone 2 Station kiemelkedő hangminőséget kínál.

A PadFone 2-ben a SuperNote alkalmazás egy újabb változata található, amely többféle nyelven is képes azonnal átalakítani a kézzel írott jegyzeteket szerkeszthető szöveggé. Az Instant Translation (azonnali fordítás) eszköz pedig a levelekben, weboldalakon vagy alkalmazásokban található bármely szót egyetlen érintésre lefordít, anélkül hogy más gyártó fordítóeszközére szükség volna.

A PadFone 2 december vége előtt jelenik meg Európában és Ázsiában, viszont az áráról egyelőre még nem érkezett információ.

Bemutatkozott az Asus PadFone 2 - 2. kép


Bemutatkozott az Asus PadFone 2 - 3. kép


Bemutatkozott az Asus PadFone 2 - 4. kép

8 hozzászólás

Vendég

12 éve, 3 hónapja és 16 napja

Szerintetek karácsonyig lesz itthol?

válasz erre

Matteo_GS

12 éve, 5 hónapja és 7 napja

Vendég írta:
Szerintem a HTC J Butterfly kijelzője a legjobb most a piacon. Ezt meg én mondom magabiztosankacsintó smiley
A felbontás nem minden. A HTC sima Super LCD-t használ, míg a PadFone 2 IPS-alapú Sharp iGZO képernyőt.
Én pedig hadd legyek valóban magabiztos, mert volt szerencsém élőben látni a PadFone 2 képernyőjét. mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 5 hónapja és 7 napja

Szerintem a HTC J Butterfly kijelzője a legjobb most a piacon. Ezt meg én mondom magabiztosankacsintó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 5 hónapja és 7 napja

Baromi drága lesz azt tudom.

válasz erre

csirkee

12 éve, 5 hónapja és 7 napja

huuu elég jól néz ki! Főleg a hátulja tetszik, nagyon szép. Bár az árára kíváncsi lennék, biztos nem lesz olcsó. Na meg majd melyik szolgáltatónál lehet kapni?

válasz erre

Matteo_GS

12 éve, 5 hónapja és 7 napja

Magabiztosan mondhatom, hogy a kijelző a legjobb jelenleg a piacon.

válasz erre

marco

12 éve, 5 hónapja és 7 napja

Csinos jószág, fáj rá a fogam. Persze a tablettel együtt.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 5 hónapja és 7 napja

Bitang szép.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Asus Padfone 2 teszt

Asus Padfone 2 teszt

legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja