Bemutatkozott az ASUS GeForce GTX 960 Mini

2015. február 18.
2.0321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A grafikus kártyák piacán egyre népszerűbb folyamattá vált az, hogy a gyártók a megjelenő újdonságaikból kicsit később egy lecsökkentett méretű változatot is kiadnak, ez alól pedig az NVIDIA legújabb modellje sem képezett kivételt.

A piac egyik vezető gyártója, név szerint az ASUS ugyanis nemrég bemutatta az ASUS GeForce GTX 960 Mini-t, mely egy a GTX 670 Mini és GTX 760 Mini örököse. Az új kártya mindössze 17cm hosszú, a hűtéséről pedig az úgynevezett CoolTech rendszer gondoskodik.

A gyárilag felpörgetett grafikus kártya 1190Mhz-es alap és 1253MHz-es boost órajeleket kapott, a memória mérete pedig a nagyobb modellekhez hasonlóan 2GB. A kimenetek terén HDMI 2.0, DVI és DisplayPort áll majd a vásárolók rendelkezésére, azt azonban még nem tudni, hogy mikor és mennyiért lehet majd beszerezni az újdonságot.
3 hozzászólás

kpal

9 éve, 11 hónapja és 15 napja

csak 128bit ...

válasz erre

WarriorAutobot

9 éve, 11 hónapja és 15 napja

Nem rossz, bár én inkább nem a gépházon spórolnék ha gépet raknék össze.
Viszont aki csak fejleszteni szeretne és kicsi a háza annak tökéletes lesz ez a kártya. mosolygó smiley

válasz erre

totyak

9 éve, 11 hónapja és 15 napja

Lusta vagyok visszakeresni, hogy a nagy testvér milyen adatokkal rendelkezik. Csak azon csodálkozom, ha kisebb helyen is meg tudják oldani a kártyát, akkor miért adják ki olyan batár mérettel? Persze itt jön be a képbe a lustaságom, lehet, hogy azok valamivel erősebbek, mint a kicsi változat.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profiljaKisember001 profiljaDav2377 profilja