Bemutatkozott a Zowie FK2

2014. december 03.
3.0751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Zowie név bizonyára több olvasónk számára is ismeretlen, pedig a gyártó egyre komolyabb perifériákkal látja el a játékosokat és olyan nagy nevek használják termékeiket, mint a hazai Counter-Strike világ példaképe, Kodiak.

Az egyik legnépszerűbb modelljük a Zowie FK1 volt, a népszerűségéből azonban hamarosan sokat fog veszíteni, hiszen megérkezett a Zowie FK2, mely sokak örömére nem sok helyen nem tér el az elődtől, de az apróbb finomításoknak köszönhetően állítólag még jobb lett.

A bejelentés mellé egy érdekes képet is csatolt a gyártó, melyen milliméterre pontosan láthatjuk, hogy hol változtattak a korábbi modellhez képest. A 85 grammos újdonság 7 programozható gombot kínál, mely bőségesen elegendő kell hogy legyen a legtöbb játékos számára, a szenzor kapcsán pedig természetesen az Avago neve merült fel. A híres gyártótól az Avago ADNS-3310-es szenzort rendelték be, mely 3200dpi-re képes. Az újdonság pontos piaci debütálásáról és áráról nem érkezett még információ.
2 hozzászólás

totyak

5 éve, 11 hónapja és 17 napja

Nem hiszem, hogy pár milliméter számottevően javítana, vagy rontana egy játékos képességein, így szerintem érdemesebb a régi verziót venni. Feltételezem árcsökkenés várható.

válasz erre

juhaszandor

5 éve, 11 hónapja és 17 napja

Picit összement az új verzió, de azok a pár milik annyira nem feltűnőek.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt