Bemutatkozott a Wellograph okosórája

2014. május 04.
1.9261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az okosórák manapság már nem jelentenek olyan nagy szenzációt, hiszen rengeteg megoldással találkozhattunk már, az újdonság erejét pedig csak az úttörő megoldások hozhatják el.

A Wellograph nem igazán tartozik ebbe a kategóriába, új okosórájuk ugyanis különösebb újdonságot nem nyújt majd a piac számára. Egy dolog kapcsán azért a szűkebb mezőnybe sorolhatóak, ez pedig a Windows Phone támogatása. Sok vetélytárs ugyanis nem, vagy csak a megjelenés utáni frissítésekkel támogatja az említett operációs rendszert, mely sok piacon feltörekvőben van.

Az egyszerűen csak Wellograph Smartwatch néven ismert, fitnesz funkciókkal is felvértezett eszköz júniusban érkezik, méghozzá a prémium szegmensbe. Ezt tükrözi az is, hogy az 1,26 hüvelykes kijelző zafírkristály felhasználásával készült, az üzemidőre pedig nagyjából két hetet mondott a gyártó. A kommunikáció a megszokott Bluetooth technológián keresztül zajlik majd, a termék ára pedig 349 dollár (77 500 Ft) lesz. Az első 10 000 megrendelő pedig választhat egy különleges fekete-króm festésből is.
3 hozzászólás

rDAVE

10 éve, 9 hónapja és 26 napja

77? Prémium minőségű telefonok is vannak ennyiért... Bár ha azt nézzük, hogy sok "buta" óra ennél sokkal drágább, igaz szebb is. röhögő smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 9 hónapja és 26 napja

77-ből inkább egy jó telefont veszek.

válasz erre

Bvektor

10 éve, 9 hónapja és 26 napja

Oké, hogy WP kompatibilis, de 77ezer forint egy ilyenért? Jó, aksi ideje tényleg jó, meg hűha zafírkristály, de nekem azért majdnem feleennyiért jó lenne egy hasonló Sony.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja