Bemutatkozott a Tesoro Excalibur RGB

2014. november 05.
2.1921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A perifériák terén nemrég elindult egy újabb láz, mely a világítást érintette, hiszen az óriási színkavalkád korábban nem igazán volt jelen ebben a szektorban, az utóbbi hónapokban azonban sorra érkeznek a színesebbnél színesebb perifériák.

Persze ez a színkavalkád csak a felsőbb szegmensre jellemző, így viszont nem túl meglepő, hogy az amerikai Tesoro is csatlakozott ehhez a hullámhoz. Nemrég ugyanis bemutatták a Tesoro Excalibur RGB névre keresztelt mechanikus billentyűzetüket, mely nem titkoltan a normál Excalibur egy átdolgozott változata.

Az újdonság egyébként azt is érzékeli, ha valahogyan az összes gombot lenyomjuk, a strapabíró mechanikus kapcsolóknak hála ezt akár 60 milliószor is megtehetjük majd. Természetesen minden gomb egyedileg programozható, így az 5 profilhoz rendkívül sok beállítást tudunk hozzárendelni. A háttérvilágítást 4, míg a billentyűk világítástát 5 szinten állíthatjuk, a termék pedig 120 dolláros (30 000 Ft) ajánlott árat kapott.
4 hozzászólás

Tommy

10 éve, 3 hónapja és 8 napja

A Razernek van egy hasonló, az nagyon tetszik! Ez sem rossz mondjuk...

válasz erre

DoubleW

10 éve, 3 hónapja és 9 napja

Erről a világítás dologról nem lehet leszoknimosolygó smiley Egyszer vesz az ember egy olyan billentyűzetet ami világit és utána már alap hogy lennie kell azon a bill. amit majd venni szeretnélmosolygó smiley Velem mondjuk ez történt de kinek a pap kinek a papnémosolygó smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 3 hónapja és 9 napja

Formára olyan tipikus 1000Ft-os billentyűzet képet mutat, de ugye nem a külcsín a fontos.

válasz erre

Rasztabob

10 éve, 3 hónapja és 9 napja

Pofás kis darab, de túl drága...

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja