Bemutatkozott a Scythe új Mugen 4 CPU hűtője

2013. április 13.
2.0571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Scythe a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a központi feldolgozók hűtésére kihegyezett termékeinek felhozatalát.

A most bemutatkozó újdonság személyében a gyártó nagy teljesítményű Mugen megoldásának negyedik generációját köszönthetjük, ami már a gyártó legújabb TMAPS (three-dimensional multiple airflow pass-through structure) kialakítása szerint született meg. A vállalat elmondása szerint az új elrendezés elődjénél már lényegesen nagyobb légáramlást képes biztosítani, de emellett még a hőleadó felülete is nagyobb lett.

A dobozban már egy új, HPMS névre keresztelt felfogató rendszert mellékel a cég, aminek köszönhetően a Scythe Mugen 4 mind az AMD, mind pedig az Intel konfigurációk esetében is gond nélkül alkalmazható. A hűtőrendszer 130 X 88 X 160 milliméteres méretekkel gördült le a gyártósorról, míg a mérlegen 625 grammot nyom.

A torony kialakítású újdonság a megfelelően alacsony hőfokot hat darab hat milliméteres hővezető csővel biztosítja, a folyamatos légáramlásról pedig a vállalat 140 milliméteres, PWM vezérlésű Falcon ventilátora gondoskodik. Az alkalmazott légkavaró 400 és 1400 RPM között képes üzemelni, eközben teljesítménytől függően 20,7 - 79 CFM légáramlást szolgáltatva. Az új Scythe Mugen 4 megjelenésére április 24-én számíthatunk, méghozzá 50 dolláros árcédulával.

Bemutatkozott a Scythe új Mugen 4 CPU hűtője - 2. kép

2 hozzászólás

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 17 napja

Uhhhh de durva cucc!!!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 11 hónapja és 17 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja