Bemutatkozott a Samsung Galaxy S4 Active

2013. június 09.
1.8641
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Samsung az elmúlt napok folyamán bejelentette, hogy újabb taggal bővült az okostelefonjainak termékpalettája.

A frissen beharangozott újdonság személyében a vállalat népszerű Galaxy S4 modelljének újabb variánsát köszönthetjük, ami Samsung Galaxy S4 Active típusjelzéssel fog felbukkanni az üzletek kínálatában. A szóban forgó készülék különleges kialakítással érkezik, aminek köszönhetően ellenáll a pornak és a víznek is. A telefon 139,7 X 71,3 X 9,1 milliméteres méretekkel gördült le a gyártósorról, a mérlegen pedig 151 grammot nyom.

A Galaxy S4 Active egy 5 inches érintőkijelző köré lett megálmodva, ami már természetesen a teljes HD felbontást kínálja, kamerákból pedig egy 8M pixeles hátlapi, valamint a 2M pixeles frontpozicionálású megoldás várja a felhasználót. A burkolat alatt egy közelebbről meg nem nevezett 1,9 GHz-es, négymagos központi feldolgozó teljesít szolgálatot, mellé pedig egy 2 GB rendszermemóriát, valamint egy 16 GB kapacitású flash meghajtót társítottak a tervezők.

A kínálatban természetesen megtalálható a Bluetooth 4.0 adapter és a WiFi, de ezek mellett az LTE, a HSPA+ és az EDGE támogatásról sem kell lemondanunk. A készülék a Google Android 4.2.2 Jelly Bean operációs rendszerével és egy 2600 mAh teljesítményű akkumulátorral érkezik. Az új Samsung Galaxy S4 Active megjelenésére a nyár folyamán számíthatunk, az árával kapcsolatban azonban nem érkezett információ.
3 hozzászólás

Vendég

11 éve, 8 hónapja és 26 napja

Xperiak odaverik...

válasz erre

csirkee

11 éve, 8 hónapja és 26 napja

Nekem nagyon nem tetszik, plusz nekem nem is kell h por és vízálló legyen mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja