Bemutatkozott a Razer Forge TV

2015. január 08.
1.9661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az Android rendszer és az egyre erősödő hardveres felhozatal már most is igen komoly játékokat képes felmutatni, így nem csoda, hogy egy ideje már terítéken vannak az androidos konzolok, melyek piacára a Razer egy igen komoly megoldást nevezett.

A Razer Forge TV ugyanis rendkívül kellemes felszereltségével és 100 dolláros (27 000 Ft) árával remek ajánlatnak tűnik. A kis dobozban ugyanis egy Qualcomm Snapdragon 805-ös SoC és 2GB memória dolgozik, ez a páros pedig igen sok készülék esetében bizonyította már, hogy a legkomolyabb játékokat is elbírja. Ezen felül az Android TV platformot olyan finomságok szolgálják ki, mint például a WiFi és BlueTooth modul, vagy a HDMI csatlakozás.

Bemutatkozott a Razer Forge TV - 2. kép

A 100 dolláros ár csak a dobozra vonatkozik, a Razer azonban igazi konzolt faragott belőle, így The Serval néven egy kontroller is készítettek hozzá, mely egy 150 dolláros (41 000 Ft) csomag keretében jár a konzolhoz, külön pedig 79 dollárba (22 000 Ft) kerül. A PC-s élményeket hiányolóknak remek választás lehet a Turret csomag, mely egy egeret és egy billentyűzetet tartalmaz. Ezek szintén a Forge TV-hez lettek kifejlesztve, az egérpad pedig a billentyűzeten kapott helyet.
4 hozzászólás

Bvektor

10 éve, 24 napja

Nem egy eszméletlen nagy újítás, és a designon is nagyon spóroltak. A konzol maga mint egy Apple TV, a kontroller xbox beütéses, az egér már megvolt, talán a billentyűzeten gondolkodtak kicsit röhögő smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 25 napja

kpal írta:
Ez kb azt tudja mint ps tv vagy micsoda meglepett smiley
Szerintem a PS tv sokkal jobb, 3 platformot támogat. Viszont erre a droidos készülékre meg gondolom rá lehet hekkelni a játékokat.

válasz erre

rDAVE

10 éve, 25 napja

kpal írta:
Ez kb azt tudja mint ps tv vagy micsoda meglepett smiley
Hát azért... mosolygó smiley Ez droid konzol, amiből azért van pár, viszont a Playstation TV a PS család tagja. Vita, PS1 és PSP játékokat játszik le, valamint PS4 képét közvetíti távolról és hamarosan PlayStation Now is lesz rá.

válasz erre

kpal

10 éve, 26 napja

Ez kb azt tudja mint ps tv vagy micsoda meglepett smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
CES 2015

kapcsolódó hírek, cikkek

Előrendelhető a Razer Forge TV

Előrendelhető a Razer Forge TV

legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljatibormolnar205 profilja