Bemutatkozott a Ramos új W42 táblagépe

2013. január 27.
2.0821
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A kínai illetőségű Ramos az elmúlt napok folyamán bejelentette, hogy újabb taggal bővült a táblagépeinek termékpalettája.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság Ramos W42 típusjelzéssel fog megjelenni az üzletek kínálatában, operációs rendszerből pedig a Google Android 4.0 Ice Cream Sandwich megoldását futtatja. Az alumínium borítású tablet 244,6 X 170,3 X 10,5 milliméteres méretekkel született meg, mellé pedig 524 grammos tömeg párosul.

A rendszer egy 9,4 inches kapacitív, LED érintőkijelző köré épül, ami az 1280 X 800-as felbontással rendelkezik. A konfiguráció kamerából két darabot is tartalmaz, mégpedig egy 2,0M pixeles hátlapi, illetve egy 0,3M pixeles frontpozicionálású példány személyében.

A burkolat alatt a Samsung 1,4 GHz-es, négymagos Exynos 4412 központi feldolgozója teljesít szolgálatot, amely mellé 1 GB rendszermemóriát társítottak a tervezők. A képi megjelenítésről a Mali 400-as chip gondoskodik, adattárolónak pedig egy 16 GB-os flash meghajtó lett csatlakoztatva, de ahogy azt megszokhattuk, ez a kapacitás microSD kártya segítségével igény szerint bővíthető.

A hálózati eszközök frontján egy 802.11 b/g/n rendszerű WiFi, egy Bluetooth adapter és egy 3G modul sorakozik fel. A külső részen a microSD slot mellett egy micro USB port, valamint az audiorendszer fejhallgató csatlakozója található. Az új Ramos W42 már megjelent a nagyobb külföldi webáruházak kínálatában 247 dollár körüli áron.

Bemutatkozott a Ramos új W42 táblagépe - 2. kép

3 hozzászólás

Raiden

12 éve, 1 hónapja és 18 napja

A Kínaiak már maguk is rájöttek,hogy gagyi cuccokal kinyírják magukat.Az előítélet már kialakult,ez kicsit lassít a tempójukon de szerintem jó irányba tapogatnak.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 1 hónapja és 19 napja

Gagyi és drága. Nem kell.mosolygó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

12 éve, 1 hónapja és 19 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profiljaBotyi profilja