Bemutatkozott a Mionix új Avior 8200 gamer egere

2013. május 29.
1.9861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Mionix az elmúlt napok folyamán bejelentette, hogy újabb taggal bővült az egereinek termékpalettája.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság Mionix Avior 8200 típusjelzéssel fog felbukkanni a boltok polcain, és a gyártó kifejezetten a játékos felhasználókat célozza meg vele. Mivel vérbeli gamer egérrel van dolgunk, talán nem is lehet meglepő, hogy a számítógépek USB portjára hagyományos módon, vezetéken keresztül csatlakoztatható. Ahogy azt a jelzése is sugallja, a Mionix Avior 8200 egy 8200 DPI-s lézeres szenzorral lett megálmodva, aminek érzékenysége menet közben három fokozatban állítható, ráadásul emellé 1000 Hz-es mintavételezés, illetve 1 milliszekundumos válaszidő társul.

A most megérkezett mutatóeszköz különlegessége, hogy a fent említett érzékelőt a tervezők egy 72 MHz-es ARM processzorral kombinálták, így állításuk szerint ezzel a párosítással sokkal pontosabb és simább irányítás érhető el. Az egér borítása alatt még helyet kapott egy 128 kB-os memória is, ami lehetővé teszi, hogy akár öt egyénileg beállított felhasználói profilt is el lehessen raktározni.

A csúszásgátló gumírozással ellátott, LED világítású burkolaton kilenc darab gomb lett kialakítva, amik persze ízlés szerint programozhatóak. Az új Mionix Avior 8200 érkezésére valamikor júniusban számíthatunk, az árcéduláján pedig várhatóan 90 dollár körüli összeg fog szerepelni.
3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 9 hónapja és 27 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 27 napja

Vendég írta:
Nyíltan hajaz a Razerre.wtf smiley Nem is lenne ez gond ha nem ugyanannyiba kerülne...röhögő smiley
Ez a fajta típus kb a duplája Razerben...

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 27 napja

Nyíltan hajaz a Razerre.wtf smiley Nem is lenne ez gond ha nem ugyanannyiba kerülne...röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja