Bemutatkozott a Lenovo új S6000-es táblagépe

2013. március 01.
1.7341
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elmúlt napok folyamán a Lenovo táblagép felhozatala újabb taggal gyarapodott, ugyanis a gyártó bemutatta legfrissebb fejlesztését, a Lenovo S6000-et.

A szóban forgó modell alig 8,6 milliméteres karcsúsággal büszkélkedhet, ami mellé 560 grammos tömeg párosul, kijelzőből pedig egy 10,1 inches IPS érintőpanelt vonultat fel, ami az 1280 X 800-as natív felbontást kínálja. A hátlapra egy 5M pixeles, autófókuszos kamerát álmodtak a mérnökök, amit kiegészítettek még egy frontpozicionálású, 0,3M pixeles (VGA) példánnyal is.

A Lenovo S6000 a MediaTek négymagos, 1,2 GHz-es SoC-jének számítási teljesítményére támaszkodik, viszont a rendszermemória méretéről egyelőre nem érkezett információ, de valószínűleg ebből 1 GB áll rendelkezésre. Az adatok tárolásáról egy 16 GB-os flash megoldás gondoskodik, amin a Google Android operációs rendszer legfrissebb példánya kapott helyet.

A konfigurációból természetesen nem hiányzik még a micro HDMI videokimenet, a GPS, illetve az SD kártyaolvasó sem, de a felsorolás egyes változatoknál kiegészülhet még egy HSPA+ rendszerrel is. A hivatalos adatok szerint folyamatos WiFi kapcsolat mellett az akkumulátor nyolc óra folyamatos üzemidőt képes biztosítani. Az új Lenovo S6000 várható megjelenési idejéről és áráról egyelőre nem érkezett információ.
2 hozzászólás

marco

12 éve, 13 napja

Droid. Nálam itt kuka.mosolygó smiley Bár ha rámegy az Ubi akkor nincs gond.mosolygó smiley

válasz erre

csirkee

12 éve, 13 napja

de jól néz ki, nem rossz kis gép

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja