Bemutatkozott a két új Samsung Galaxy S6 okostelefon

2015. március 01.
1.8951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az androidos okostelefonok mezőnyében a Samsung dominanciájáról szólt az elmúlt néhány év, az aktuális Galaxy S zászlóshajókat pedig szinte mindig az androidos iPhone riválisként emlegetik, így idén is nagy volt az elvárás.

Az utóbbi években több ponton is támadhatóak voltak az aktuális Samsung zászlóshajók, a legújabb modelleknél pedig érződik, hogy a vállalat próbálta orvosolni ezeket a hibákat. A többesszámot azért kell használnunk, mert az aktuális Note szériához hasonlóan a Galaxy S család is megkapta az Edge verziót.

Mindkét modell 5.1 hüvelykes Quad HD Super AMOLED kijelzőt kapott, a TouchWiz felületre szabott Android rendszert pedig egy nyolcmagos Exynos processzor és 3GB memória hajtja majd. A tárhely kapcsán 32, 64 és 128GB áll majd rendelkezésünkre, bővítésre pedig nincs lehetőség. A hátsó kamera 16 megapixeles és optikai képstabilizátorral is rendelkezik, az árazásról pedig később esik szó.
3 hozzászólás

kpal

9 éve, 11 hónapja és 5 napja

Kell is 8mag ahogy a droid felfal mindent ,közben wp oldalon 2 mag hozza azt a sebességet mosolygó smileypersze a wp alapból sokkal jobb jobban készítették.

válasz erre

totyak

9 éve, 11 hónapja és 5 napja

Nem lenne semmi gond a Samsung telefonokkal, ha dizájnt váltanánk. A szappantartó forma rég kiment a divatból, de ők nem veszik észre.

válasz erre

richie8

9 éve, 11 hónapja és 5 napja

Gondolom 150 ezer körüli lesz az ára, bár ilyen erős hardvert még nemigen láttam. A 3 giga RAM és a 8 magos CPU azért nem semmi meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja