Bemutatkozott a Honor 4X

2015. március 05.
1.4861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az utóbbi időszakban nagyon megerősödött az okostelefonok mezőnye, hiszen az erősebb középkategóriás modelleknél már simán belefér a 2GB RAM, illetve a nyolcmagos processzor, utóbbi terén pedig egyre több saját megoldást vetnek be a gyártók.

A Honor is így tett, hiszen a nemrég bemutatott Honor 4X az első Honor 4G okostelefon, mely 64 bites hardvert kapott. Ezt a saját fejlesztésű Kirin 620-­as processzornak köszönheti, mely egy nyolcmagos újdonság, az Android 4.4-es rendszert pedig a 2GB memória segít neki zökkenőmentesen futtatni.

Nyáron érkezik az 5-ös Android is, melynek számos új funkcióját az 5,5 hüvelykes HD felbontású IPS kijelzőz vehetjük majd szemügyre. A kétkártyás készülék hátsó kamerája 13 megapixeles, míg az előlapján egy 5 megapixeles modul kapott helyet. Az árazás terén 200 euró (61 000 Ft) környékére számíthatunk, mely itthon bizony egy kicsit magasabb lehet, de még így sem tűnik vészesnek.
3 hozzászólás

totyak

9 éve, 11 hónapja és 1 napja

Nagyon jó ára lesz külföldön ehhez a tudáshoz képest. Nevesebb gyártók ezért minimum másfélszer ennyi pénzt kérnek, ha nem többet.

válasz erre

WarriorAutobot

9 éve, 11 hónapja és 1 napja

Egy szörnyeteg van ebbe a tepsibe. röhögő smiley
8 mag és 2 GB RAM egész jó árért.

válasz erre

Ronalddo

9 éve, 11 hónapja és 1 napja

Wow, 5.5 col! meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja