Bemutatkozott a Gainward új GTX 650 Ti Golden Sample gyorsítója

2012. október 11.
2.1841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az nVidia kizárólagos grafikus vezérlő partnereként tevékenykedő Gainward a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a videokártyáinak felhozatalát.

A most bemutatkozó gyorsító nem meglepő módon az nVidia legfiatalabb GeForce GTX 650 Ti modelljére épül, a boltok polcaira pedig Gainward GeForce GTX 650 Ti Golden Sample típusjelzéssel fog megérkezni. A megfelelően alacsony üzemi hőfokot egy dupla kártyahelyet elfoglaló, 80 milliméteres ventilátorral épített egyedi hűtési megoldás biztosítja.

A Gainward GeForce GTX 650 Ti Golden Sample nyomtatott áramkörén a 28 nanométeres gyártástechnológiával született GK106-os grafikus feldolgozó kapott helyet, ami 768 darab aktív CUDA magot vonultat fel, a 128 bites memóriainterfészen keresztül pedig 1024 MB GDDR5 VRAM csatlakozik hozzá. Ahogy azt már a vállalat Golden Sample modelljeitől megszokhattuk, természetesen az új videokártya is gyárilag megemelt órajelekkel büszkélkedhet, ugyanis a Kepler GPU sebességét 925 MHz-ről 1006 MHz-re hangolták át, a 128 bites GDDR5 memóriarendszere pedig az előírt 5400 MHz-es effektív teljesítmény helyett immár 5500 MHz-en végzi feladatait.

A különféle kijelzőknek a hátlapi panelen felsorakozó egy Dual-Link DVI-D, egy hagyományos D-Sub VGA és egy mini HDMI videokimenet biztosít csatlakozási lehetőséget. A DirectX 11 támogatású grafikus vezérlő felhozatalából persze ezúttal sem hiányzik az nVidia jól ismert CUDA, PhysX, PureVideo HD, illetve 3D Vision Surround technológiája sem. Az új Gainward GeForce GTX 650 Ti Golden Sample szállítását már megkezdte a gyártó, a boltok polcaira pedig várhatóan 159 dolláros árcédulával fog megérkezni.
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

7 éve, 6 hónapja és 2 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljarDAVE profiljaWickedSick profiljaMarduk profilja