Bemutatkozott a Cooler Master új GeminII M4 CPU hűtője

2012. május 17.
1.4301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A számítógépes kiegészítőkre szakosodott Cooler Master az elmúlt napok folyamán bejelentette, hogy egy új taggal gazdagodott a hűtőrendszereinek kínálata.

A vállalat most bemutatott terméke a központi feldolgozók hűtésére lett kihegyezve, a boltok polcaira pedig Cooler Master GeminII M4 típusjelzéssel fog megérkezni (RR-GMM4-16PK-R1 gyári modellszám). A processzorhűtőt egy univerzális felfogató készlettel szállítja a vállalat, így az újdonság egyaránt ideális választást jelenthet az AMD és az Intel rendszerek tulajdonosainak is.

A Cooler Master GeminII M4 kompatibilis az Advanced Micro Devices AM2, AM2+, AM3, AM3+ és FM1, illetve az Intel LGA775, LGA1155, LGA1156 és LGA1366 tokozású processzorokkal. A hűtőrendszer mindössze 137 X 122 X 59 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé alig 210 grammos tömeg párosul (az utóbbi adat ventilátor nélkül értendő). Az alacsony profilú kialakítása miatt az új hűtés első sorban a kisméretű számítógépházzal rendelkező, illetve a HTPC (Home Theater PC) rendszerek tulajdonosainak jelenthet ideális választást

A központi feldolgozó felületéhez erősített hűtőalapból a felgyülemlett forróságot négy darab, közvetlenül a CPU-val érintkező hővezető cső szállítja el a nagy felületű, különleges kialakítású alumínium hűtőlamellákhoz.

A folyamatos légáramlásról egy karcsú, 120 X 120 X 15 milliméteres, PWM vezérlésű ventilátor gondoskodik, ami 500 RPM és 1600 RPM (+/-10%) fordulatszámok között üzemel, eközben teljesítménytől függően 17,4 - 58,4 CFM légáramlást, illetve 8 - 30 dBA zajszintet produkál.

A készletből természetesen ezúttal sem hiányzik a Cooler Master nevével fémjelzett hővezető paszta sem, így vásárlás után a felhasználó akár azonnal hozzáfoghat a hűtőrendszer beszereléséhez. Az új Cooler Master GeminII M4 megjelenésére június magasságában számíthatunk, az áráról viszont a gyártó egyelőre sajnos nem közölt semmiféle információt.

Bemutatkozott a Cooler Master új GeminII M4 CPU hűtője - 2. kép


Bemutatkozott a Cooler Master új GeminII M4 CPU hűtője - 3. kép

1 hozzászólás

Vendég

8 éve, 1 hónapja és 27 napja

Kemény cucc

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt