Bemutatkozott a BitFenix Comrade ház

2013. december 20.
2.0751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A számítógépek megítélése főként a belső értékek alapján történik, ami valamilyen szinten érthető is, ám sokan feledkeznek meg a házakról, melyekbe illesztjük a megvett hardvereket.

Sokszor lehet találkozni olyannal is, hogy egy viszonylag erős összeállítás egy, a hardverekhez illő konkurens házakhoz hasonlítva jóval gyengébb hűtési képességgel megáldott házban kap helyet. Ilyenkor a drága pénzért megvett hardverek sem képesek a maximumon teljesíteni, így érdemes odafigyelni a házválasztásra is.

Természetesen ezen a piacon is rengeteg termékkel találkozhatunk, a nagy kínálatban pedig nemcsak a legismertebb gyártók termékei találhatóak meg, hanem több versenyző is akad. A BitFenix legújabb, Comrade névre keresztelt párosa azok számára készült, akik jó áron akarnak minőségi házhoz jutni, hiszen olyan extrák találhatóak meg benne, mint például a porszűrők, vagy a nagy helykínálat. A fehér és fekete színben kapható házban egyébként akár 30mm hosszú grafikus kártya is elfér, valamint a tárhellyel sem lehet problémánk hiszen mindhárom ismert meghajtóméretből három darab fér el benne.

A termék pontos régiós megjelenéséről és áráról nem érkezett információ, de a gyártó közleményében hangsúlyozta, hogy elérhető áron szeretne profi házat kínálni a felhasználóknak, így ez bizakodásra adhat okot.
4 hozzászólás

fantis6

10 éve, 8 hónapja és 17 napja

elég letisztultra sikeredett mosolygó smiley

válasz erre

totyak

11 éve, 2 hónapja és 25 napja

Nincs rajta semmi csicsa, semmi kirívó, nekem az ilyen egyszerű házak tetszenek. Egyébként melyik gyártó gyárt 30mm-es VGA-t, ami elfér a házban? röhögő smiley

válasz erre

WillThaWheel

11 éve, 2 hónapja és 25 napja

csirkee írta:
nekem ez nem tetszik CM-ek jobbak
Legjobbak...! röhögő smiley

válasz erre

csirkee

11 éve, 2 hónapja és 25 napja

nekem ez nem tetszik CM-ek jobbak

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profiljaiPet profilja