Bemutatkozott a 12 hüvelykes Microsoft Surface Pro 3

2014. május 21.
1.6101
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Néhány nappal ezelőtt mi is fejtegettük a Microsoft táblagépes családjának jövőjét, hiszen már akkor hallani lehetett olyan híreket, mely szerint egy minden eddiginél nagyobb Surface táblagép érkezhet május 20-án.

Tegnapra esett ez a bizonyos nap, New York városában pedig meg is tartotta saját rendezvényét a redmondi alakulat, melyen bemutatták a Microsoft Surface Pro 3-at, ami 12 hüvelykes kijelzővel érkezik, melynek felbontása 2160x 1440 pixele. A méreteket érintő pletykák tehát igaznak bizonyultak, ráadásul a belsőről is ezt mondhatjuk, hiszen a gép lelkét különféle Intel Core i processzorok adják majd. A modellek között tehát az lesz a fő különbség, hogy i3-as, i5-ös vagy i7-es processzor hajtja majd a Windows operációs rendszert.

Bemutatkozott a 12 hüvelykes Microsoft Surface Pro 3 - 2. kép

A mindössze 800 grammos eszköz hangszórói 45% hangosabbak, mint az előd megoldása, valamint említést érdemel az USB 3.0 csatlakozás is. Természetesen érkezik majd billentyűzetes kiegészítő is, mely valódi laptoppá varázsolja az eszközt. Az úgynevezett stylus sem hiányozhat, ráadásul rendkívül hasznos szerepet tölthet be a felhasználók életében. Egyrészről minden eddiginél hatékonyabb bevitelt tesz lehetővé, ráadásul a palm block funkciónak hála az sem zavarja majd meg a munkánkat, ha másik kezünket a táblagépre tesszük. A kis kiegészítő másik hasznos funkciója a nem aktív készülékkel való jegyzetelés, hiszen ha ilyen állapotban írunk az eszközre, akkor jegyzetünk a OneNote segítségével a felhőben lesz eltárolva. A legolcsóbb modell 799 dolláros (178 ezer Ft) áron kezd Intel Core i3-as processzorral.
minden eddiginél nagyobb Surface táblagép érkezhet május 20-án.'>
3 hozzászólás

kpal

10 éve, 8 hónapja és 16 napja

már egy ilyen kéne normális áron ,a sok droid mellé.

válasz erre

totyak

10 éve, 8 hónapja és 16 napja

Jól sejtem, hogy ezen már rendes asztali win futkározik? Ilyen procikat belenyomorítani, nem semmi. Tetszik, csak drága.

válasz erre

juhaszandor

10 éve, 8 hónapja és 16 napja

Ez a palm block hasznos lesz. Ilyen magokkal meg biztos, hogy jó lesz a cucc.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja