Bemutatkozott Menat, a Street Fighter V legújabb női harcosa

2017. augusztus 28.
4.0871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom csapata hivatalosan is bemutatta a Street Fighter V második szezonjának következő harcosát a Hong Kong eSports Festival részeként, így kiderült, hogy Rose egykori tanonca, Menat is csatlakozhat az alkotás nagy bunyóihoz.

A kérdéses karakterről nagyjából ennyi az összes rendelkezésünkre álló információ, de mivel a tervek szerint holnap, azaz augusztus 29-én már csatlakozhat is a Street Fighter V kínálatához, ezért remélhetőleg még ma, vagy legkésőbb a premier napján megtudunk róla néhány extra információt.

Menat egyébiránt olyan bunyósok mellé csatlakozik most a Street Fighter V-höz, mint Akuma, Kolin, Ed vagy Abigail, akik egytől-egyig a második szezonnal robogtak be közénk a közelmúltban.

Nézd nagyban ezt a videót!



Street Fighter V második szezonjának következő harcosát a Hong Kong eSports Festival részeként, így kiderült, hogy Rose egykori tanonca, Menat is csatlakozhat az alkotás nagy bunyóihoz.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 2 hónapja és 16 napja

VaPe írta:
Jó sokáig pörgetik ezt a SFV-öt! meglepett smiley
Én inkább azt mondanám, hogy próbálják életben tartani. De a folyamatos karakter hozzáadástól még nem hiszem, hogy több lesz a játék.

válasz erre

Santonio

7 éve, 2 hónapja és 16 napja

Mennyi harcos van már benne! meglepett smiley

válasz erre

VaPe

7 éve, 2 hónapja és 17 napja

Jó sokáig pörgetik ezt a SFV-öt! meglepett smiley

válasz erre
Street Fighter V
7.700 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja