Bemutatkozott Crunch, a Paragon legújabb hőse

2016. november 12.
3.3711
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hamarosan egy újabb hőssel bővülhet az Epic Games részéről a Paragon, amihez a készítők most bemutatták Crunch-ot, aki egy igazán félelmetes pofozógépnek tűnik, ezáltal hatalmas öklével egy komplett gépesített hadosztályt tesz ki a játékon belül.

A legfrissebb játékhírek szerint Crunch várhatóan november 15-én válik elérhetővé a Paragon-hoz - természetesen teljesen ingyen és bérmentve -, elsődlegesen pedig azok számára lesz ajánlott, akik szeretik a közelharcot, illetve a kemény pofonokat - azokat is inkább adni, mint kapni.

Ha szeretnél egy kicsit közelebbről is megismerkedni Crunch sajátosságaival, ezáltal megismernéd speciális képességeit és jellemzőit, az alábbi trailerből mindenről leránthatod a leplet.

Nézd nagyban ezt a videót!



Paragon, amihez a készítők most bemutatták Crunch-ot, aki egy igazán félelmetes pofozógépnek tűnik, ezáltal hatalmas öklével egy komplett gépesített hadosztályt tesz ki a játékon belül.'>
2 hozzászólás

totyak

8 éve, 5 napja

Elég masszív a szentem röhögő smiley Gondolom azért neki is van valami fegyvere is, már csak, ha a kezére ránézek, az is úgy néz ki. Közelherc nem mindig kifizetődő.

válasz erre

petrovicsz

8 éve, 6 napja

Jót tesznek az ilyen újítások a játékoknak, főleg ha ingyen vannak. Mondjuk engem így sem tud beszippantani. mosolygó smiley

válasz erre
Paragon
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljaKisember001 profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja