Bemutatkozott az új DJI Phantom 4

2016. március 03.
3.3721
petike737 profilja, adatai
petike737
A drónok mezőnye egyre színesebb és egyre több felhasználóhoz jutnak el ezek az újdonságok, hiszen nagyon sok olcsóbb megoldás is piacra került az elmúlt években, ugyanakkor ha valaki ténylegesen ki szeretné használni őket a munkájához, akkor komolyabb darabok után kell néznie.

A DJI Phantom családja a piac egyik legkomolyabb szereplője, a professzionális körökben pedig az egyik leggyakoribb drónnak mondható. Nemrég megérkezett a Phantom 4, mely a gyártó szerint az eddigi legokosabb és legbiztonságosabb megoldásuk, cserébe pedig 1400 dollárt kérnek.

Az újdonság képes önállóan repülni, kikerülni az akadályokat és a TapFly névre keresztelt technológiának köszönhetően a rutintalan felhasználók is könnyebben irányíthatják. Az ActiveTrack megoldásnak köszönhetően megadhatunk bizonyos tárgyakat, melyek mozgás esetén is a drón kamerájában lesznek, hiszen a beépített számítógép 3D képpé alakítja át a megadott részt és a drón követi a mozgását.
4 hozzászólás

venoman

10 hónapja,

Nekem úgy bejönnek ezek a technikai vívmányok. De amilyen peches vagyok mire ezek olcsók lesznek, addigra légi jogsi kell hozzá ami baromi drága lesz. A német kormány már készen van a tervezettel ,hogy bevezetik.

válasz erre

kpal

10 hónapja,

Ez szint már úrihóbort .

válasz erre

WarriorAutobot

10 hónapja,

Akkor ezt most a nagyon kezdő drónhasználóknak ajánlják?
Hát szerintem még akkor is kihagyom.

válasz erre

sarakrael

10 hónapja, 1 napja

Nincs már valami törvény itt Magyarországon, hogy az ilyeneket már nem lehet csak úgy röptetni a szabadban?

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

 
totyak profiljamarco profiljamovi profiljaManiac profiljaszattila profilja