Bemutatkozott az új DJI Phantom 4

2016. március 03.
3.0901
petike737 profilja, adatai
petike737
A drónok mezőnye egyre színesebb és egyre több felhasználóhoz jutnak el ezek az újdonságok, hiszen nagyon sok olcsóbb megoldás is piacra került az elmúlt években, ugyanakkor ha valaki ténylegesen ki szeretné használni őket a munkájához, akkor komolyabb darabok után kell néznie.

A DJI Phantom családja a piac egyik legkomolyabb szereplője, a professzionális körökben pedig az egyik leggyakoribb drónnak mondható. Nemrég megérkezett a Phantom 4, mely a gyártó szerint az eddigi legokosabb és legbiztonságosabb megoldásuk, cserébe pedig 1400 dollárt kérnek.

Az újdonság képes önállóan repülni, kikerülni az akadályokat és a TapFly névre keresztelt technológiának köszönhetően a rutintalan felhasználók is könnyebben irányíthatják. Az ActiveTrack megoldásnak köszönhetően megadhatunk bizonyos tárgyakat, melyek mozgás esetén is a drón kamerájában lesznek, hiszen a beépített számítógép 3D képpé alakítja át a megadott részt és a drón követi a mozgását.
4 hozzászólás

venoman

3 hónapja, 1 napja

Nekem úgy bejönnek ezek a technikai vívmányok. De amilyen peches vagyok mire ezek olcsók lesznek, addigra légi jogsi kell hozzá ami baromi drága lesz. A német kormány már készen van a tervezettel ,hogy bevezetik.

válasz erre

kpal

3 hónapja, 2 napja

Ez szint már úrihóbort .

válasz erre

WarriorAutobot

3 hónapja, 2 napja

Akkor ezt most a nagyon kezdő drónhasználóknak ajánlják?
Hát szerintem még akkor is kihagyom.

válasz erre

sarakrael

3 hónapja, 2 napja

Nincs már valami törvény itt Magyarországon, hogy az ilyeneket már nem lehet csak úgy röptetni a szabadban?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljakpal profiljaGyugyubro profiljaImperator profiljananditos profiljaMordorer profilja5t3v3nk3 profiljaMarduk profiljaSunyi78 profilja