Bemutatkozott a Yakuza: Like a Dragon következő tartalmas DLC csomagja

2020. március 25.
1.8041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sega az éjszakai órákban egy átfogó SegaNama stream részeként lerántotta a leplet a Yakuza: Like a Dragon soron következő letölthető tartalmáról, mely várhatóan április 9-én juthat majd el a japán rajongókhoz.

Hogy az európai fanok mikor kaparinthatják meg maguknak, az egyelőre nem ismert még, ellenben azt már tudjuk, hogy milyen óriási tartalommal kecsegtet nekünk a Premium Masters Pack, melynek fő attrakciója a két új nehézségi fokozat (Hard és Ex Hard), valamint a Super Final Millenium Tower névre keresztelt dungeon, ahol minden ellenfél 99-es szinten lesz, tehát kell majd gyakorlat és kitartás ahhoz, hogy teljesíteni tudjuk a kihívásokat.

Ezen felül a bővítményben új PS4-es trófeák mellett növekedik majd a Job Rank, a boltokban megjelennek a ritka tárgyak - tehát könnyebben tudjuk farmolni őket -, de a fegyverfejlesztést is éri némi módosítás és egyszerűsítés. Izgatottan várjuk, hogy mikor érkezik meg nyugatra!
Yakuza: Like a Dragon soron következő letölthető tartalmáról, mely várhatóan április 9-én juthat majd el a japán rajongókhoz.'>
nincs még hozzászólás

Yakuza: Like a Dragon
19.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaMonyo profiljamarco profilja