Bemutatkozott a WWE 2K19 borítósztárja és a gyűjtői kiadás is

2018. június 19.
3.9501
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A 2K Games hivatalosan is lerántotta a leplet a WWE 2K19 borítósztárjáról, így megtudtuk, hogy a népszerű pankrációs videojáték aktuális epizódját AJ Styles, egy közel két évtizede a pályán lévő pankrátor képével vásárolhatjuk majd meg..

A borítósztár mellett lehullt a lepel továbbá a játék két különleges kiadásáról is, melyek közül az egyik a WWE 2K19 Deluxe Edition lesz, benne az alapjátékkal, a szezonbérlettel, valamint az előrendelői és a gyűjtői kiadás digitális tartalmaival.

A WWE 2K19 Collector's Edition ennél egy kicsit többet kínál, egyrészt a négy napos korai hozzáférés mellett megtalálható lesz benne a Deluxe Edition összes extrája, méghozzá prémium csomagolás, ritka és exkluzív gyűjtői tárgyak, illetve limitált kiadású WWE SuperCard tartalmak mellett.

Konkrétabb részletek későbbre várhatók a fentiek kapcsán, de az már most biztos, hogy a WWE 2K19 október 9-én érkezik PS4-re és Xbox One-ra.

Nézd nagyban ezt a videót!



WWE 2K19 borítósztárjáról, így megtudtuk, hogy a népszerű pankrációs videojáték aktuális epizódját AJ Styles, egy közel két évtizede a pályán lévő pankrátor képével vásárolhatjuk majd meg..'>
3 hozzászólás

Ronalddo

6 éve, 3 hónapja és 8 napja

Ebben a stílusban ez a legjobb. Én várom.

válasz erre

Direktor

6 éve, 3 hónapja és 8 napja

Itthon ez vajon mennyire megy? Nálunk nem olyan népszerű "sport"...

válasz erre

muki

6 éve, 3 hónapja és 8 napja

Az a forma. röhögő smiley

válasz erre
WWE 2K19
19.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profiljaKisember001 profilja