Bemutatkozott a világ első hangutasításokkal vezérelhető tápegysége

2018. február 07.
1.0481
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igazán menő kis cuccot szerezhetnek be maguknak azok, akik a Thermaltake frissen bejelentett Toughpower iRGB PLUS tápegységét választják maguknak, hiszen nem elég, hogy a hardver gaminghez és bányászathoz is megfelelő, mindemellett hangutasítással vezérelhető.

A gyártó által tervezett AI Voice Control funkció természetesen nem alkalmas arra, hogy közvetlenül a tápnak kiabáljuk parancsainkat, ellenben egy társított DPS G Mobile applikáció részeként Androidon és iOS-en egyaránt lehetőségünk van arra, hogy mobiltelefonunk segítségével meghatározzuk a táp működését - méghozzá hang alapú parancsokkal is.

Ennek megfelelően be- és kikapcsolhatjuk a hardver áramellátását, módosíthatjuk színét, fényerejét és fénymódját, sőt még a ventilátor sebességét is mi határozhatjuk meg, miközben az applikáció segítségével a táp hatékonysági mutatóit egyaránt megismerhetjük.

Valós időben, akár távolról is láthatjuk például a ventilátor sebességét, a leadott teljesítményt, a hőmérsékletet, az éppen felhasznált áramköltségeket, de akár még a CPU és a VGA hőmérsékletének változásait is.

Hogy a Thermaltake újdonsága mikor érkezik, az egyelőre még nem ismert, és az árcédulája is titok, ellenben az már biztos, hogy 1200 és 1250W-os formában egyaránt beszerezhető lesz.
6 hozzászólás

WarriorAutobot

8 hónapja, 1 napja

1000feri írta:
.............és hány nyelven ért????
Valószínűleg az angolt érti és abból is csak az amerikai akcentusost.
Magyar akcentussal meg se próbáld.

válasz erre

totyak

8 hónapja, 1 napja

Nekem a gépen levő programmal egyszerűbb és gyorsabb lenne.

válasz erre

1000feri

8 hónapja, 1 napja

.............és hány nyelven ért????

válasz erre

movi

8 hónapja, 2 napja

Biztos én vagyok korlátolt. De, ennek mi értelme? Megnézem valahol telefonon, mennyivel pörög a ventillátor!
És akkor...

válasz erre

WillThaWheel

8 hónapja, 2 napja

Pedig úgy volna az igazán menő, ha csak rá kellene ordítani ,hogy "ÁJJÁLLE!!" és leállna.

válasz erre

zender

8 hónapja, 2 napja

Az igen!!!!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

turatur profiljasony1515 profiljaVis Major profiljaWickedSick profiljaWillThaWheel profiljaManiac profiljaAgrona profilja5t3v3nk3 profiljaPixelhexer89 profiljaNeurotic profilja