Bemutatkozott a Towers, a WWE 2K19 vadonatúj játékmódja

2018. július 31.
1.1761
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A WWE 2K19 újonnan debütáló játékmódja a Towers, mely talán leginkább a Mortal Kombat népszerű tornyos mókájához hasonlítható, a végső cél mindkettő esetében ugyanaz - végigverekedni magunkat ellenfeleinken.

A mód kétféle változatban lesz játszható, egyrészt ott van a Gauntlet, ahol egy nekiüléssel kell végigrobognunk a bunyósokon, ha kilépünk vagy vereséget szenvedünk, kezdhetjük előröl az egészet. A Steps viszont a kevésbé szadistább verzió, itt ugyanis saját tempónkban haladhatunk, nem kell egyszerre végigjátszani az egészet.

Lesznek tornyok, ahol nem csak a végigjutás a cél, hanem akár egy megszabott pontszám elérése, illetve néhány mérkőzésen különleges kondíciókkal indulunk csatába, például csökkentett életerővel kell ringbe lépnünk. Változatosságban sem lesz hiány, lehetőségünk lesz saját pankrátorral nekiveselkedni a módnak, de akár létező szupersztárt is bevethetünk, ez az adott torony fajtájától fog függni.
2 hozzászólás

fighterlaci

8 hónapja, 1 hete és 3 napja

Ez jó mókának hangzik!

válasz erre

Ronalddo

8 hónapja, 1 hete és 3 napja

Ezt a játékot be fogom vállalni.

válasz erre
WWE 2K19
19.790 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaHellblade profiljaMarduk profiljaiPet profilja5t3v3nk3 profiljakylx profiljawazko profiljaWickedSick profiljarDAVE profilja