Bemutatkozott a Nintendo Labo, ami bebizonyítja, hogy mekkora élményt nyújt egy darab karton!

2018. január 18.
1.9641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Nintendo ismét bebizonyította, hogy hihetetlen innovációval tekintenek a Nintendo Switch-re, így valóban nincs szükségük sem virtuális valóságra, sem 4K-ra ahhoz, hogy olyan újdonságot tudjanak hozni a játékiparba, amire túlzás nélkül még soha nem volt példa.

Ez az egyedi újdonság a Nintendo Labo, mely konkrétan nem más, mint néhány darab karton, melyek által különféle szerkezeteket építhetünk össze papírból saját Switch konzolunkhoz. Hogy ez a világ legnagyobb baromsága? Olvass tovább és nézd meg a hír végén megtekinthető videót ahhoz, hogy elhessegesd ezt a gondolatot!

A Nintendo Labo ugyanis elképesztően egyedi és különleges élményeket garantál, ezáltal építhetünk az előre kivágot kartonból működőképes zongorát, horgászbotot, vagy egy motorkormányt többek között, melyeket gyűjtőnevén Toy-Conoknak nevezett a Nintendo, és érdekességük, hogy nemcsak külön videojátékok készülnek hozzájuk, hanem a Switch Joy-Con kontrollereinek és képernyőjének fogadására egyaránt alkalmasak.

A Nintendo Labo első szériái várhatóan április 27-én érkeznek, első körben pedig két csomag lesz, a bennük található Toy-Conokat ráadásul matricázhatjuk, de akár befesthetjük vagy ki is színezhetjük.

Az egyik pakk a Variety Kit lesz, melyben távirányítású kisautót, házikót, horgászbotot, zongorát és házikót találunk, míg a másik csomag a Robot kit névre hallgat, benne egy viselhető robotruhával.

Nézd nagyban ezt a videót!



7 hozzászólás

WarriorAutobot

6 éve, 9 hónapja és 13 napja

Tökre előhozta a gyerekkori emlékeket mikor még egy nagy kartondobozból vágtunk ki mindent és azzal szórakozunk.
Ezt kajak beszerezném ha lenne Switch-em! mosolygó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 9 hónapja és 14 napja

[Tiltott felhasználó!]

totyak

6 éve, 9 hónapja és 14 napja

Először nem értettem, hogy mi ez, de a videót mindenről meggyőzött, nagyon király mindegyik. Vajon mennyibe kerül egy csomag?

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 9 hónapja és 14 napja

Hihetetlen hogy milyen dolgokkal tarolják le a piacot megint! röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

6 éve, 9 hónapja és 14 napja

Imádom amit ez a cég csinál. Komolyan visszahozza a gyerekkoromat!

válasz erre

rDAVE

6 éve, 9 hónapja és 14 napja

Nézzen magába az, aki még mindig kételkedik, hogy miért kell a Nintendo a videojáték világnak.

válasz erre

drift3r91

6 éve, 9 hónapja és 14 napja

Sajnos a magyar családok között nagyon sokat hallom hogy ott a gyerekeknek a kinect meg minden cucc amivel mozoghatnak a tv előtt de már korán ellustulnak és csak a kanapén ülve nyomkodják a telót vagy a kontrollert. Pedig ezzel tényleg kiélhetik magukat és oké hogy veszel 1 nintendo kartont de nagy élmény lehet a kicsiknek.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja