Bemutatkozott a Microsoft Chromebook riválisa

2017. május 03.
4.8091
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A várakozásoknak megfelelően tegnap késő délután fontos bejelentést tett a Microsoft, hiszen egy tartalmas bemutató keretein belül egy új rendszert és rá épülő saját hardvert is bemutatott a vállalat, melyekkel egyértelműen a Google ellen mennek.

Egészen pontosan az elmúlt években a sikert sikerre halmozó Chrome OS és Chromebook páros ellen száll harcba a Windows 10 S és a Microsoft Surface Laptop, bár utóbbi kapcsán azért ez megkérdőjelezhető. A Windows 10 S nevéből adódóan a redmondi vállalat jelenlegi megoldásának egy módosított változata, mely a Windows Store-ból építkezik majd és természetesen teljes Office támogatással bír.

Nézd nagyban ezt a videót!




A 13,5 hüvelykes PixelSense érintőképernyővel rendelkező és több színben érkező Surface Laptop a legfrissebb Intel processzorokra épül és egy minőségi ultrabook-nak tűnik. Ugyanakkor 999 dolláros kezdőárával nem éppen egy Chromebook-gyilkos, így ezt inkább a vállalat partnerei teszik majd lehetővé, hiszen az ígéretek szerint már 189 dollártól kapunk Windows 10 S-t futtató masinákat.
4 hozzászólás

totyak

7 éve, 6 hónapja és 1 napja

Bemutatkozik a Chromebook rivális, de arról pont semmi technikai adatot nem tudunk meg, csak a méregdrága Surface laptopról. 189 dollár egyébként még egy elfogadható kezdőár lenne egy alapfelszereltségű notiért, amit tényleg csak munkára használ az ember, meg netezni.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 6 hónapja és 1 napja

miertkellettaregbevezetes írta:
" hiszen az ígéretek szerint már 189 dollártól kapunk Windows 10 S-t futtató masinákat. " Ezt megnézem majd.....
Futtató masina lehet egy mezei tablet is. Gondolom a 10 S ingyen lesz a gyártóknak, mint a Windows 8.1 with Bing volt, így bármilyen low-budget készülékre felkerülhet. Olyan szuper hardverekre, amik éppen csak az OS-t megmozdítják.

válasz erre

miertkellettaregbevezetes

7 éve, 6 hónapja és 1 napja

" hiszen az ígéretek szerint már 189 dollártól kapunk Windows 10 S-t futtató masinákat. " Ezt megnézem majd.....

válasz erre

Mordorer

7 éve, 6 hónapja és 1 napja

És még jól is néz ki! meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja