Bemutatkozott a legújabb Vaják regény, májusban érkezik a Viharidő

2018. május 03.
5.2541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb Andrzej Sapkowski könyv megjelenésének örülhetnek hamarosan a The Witcher-sorozat kedvelői, lévén a PlayON! elhozza a Vaják-sorozat legújabb tagját, mely Viharidő címmel május 15-én kerül fel a boltok polcaira a szokásos formátumban.

A legújabb kötetben tovább kalandozhatunk Geralt, az ismert vaják oldalán, méghozzá a Sapkowskitól megszokott magas minőségben, aminek részeként egy egyszerre több szálon futtatott sztori, rendkívül alapos leírások, valamint egy közép-európai hatásokat felvonultató fantáziavilág vár ránk.

A könyv tartalma kapcsán a kiadó sajtóközleményét idéznénk:

Minden bonyodalom azzal kezdődik, hogy Ríviai Geralt kardjainak rejtélyes módon lába kél. Ezt követi egy démonidéző rejtélye, egy furcsa hajóút és egy meglehetősen fordulatos királyi esküvő. A régi barát, Kökörcsin szokás szerint most is Geralt "segítségére siet", akár akarja a vaják, akár nem. Felbukkan egy varázslónő is, aki megpróbálja irányítani Geraltot, szokás szerint. És ismét akadnak olyanok, akik a vaják útjába állnak, szokás szerint. Ez a kötet Sapkowski utolsó regénye a Vaják-világban, és a sagához csak könnyű szállal kapcsolódik, de a szerző nem okoz csalódást: ismét egyszerre szembesülünk népek sorsával és az egyes ember drámájával, de mindezt ismét olyan gazdag képzeletvilággal ötvözve és olyan humorral tálalva, ami letehetetlenné teszi a kötetet. Szokás szerint.


Bemutatkozott a legújabb Vaják regény, májusban érkezik a Viharidő - 2. kép

3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 5 hónapja

[Tiltott felhasználó!]

VaPe

6 éve, 5 hónapja

A negyedik rész környékén elvesztem a sorozatban, nekem nem ad újat.

válasz erre

Mordorer

6 éve, 5 hónapja

Izgalmasan hangzik!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
DNS profiljamarco profilja