Bemutatkozott a Hyper Scape, azaz a Ubisoft tripla-A battle royale-ja

2020. július 02.
13.0851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egy tradicionális leleplezés helyett a Ubisoft úgy döntött, hogy egy streamer-központú rajtot vesz a Hyper Scape, így az elmúlt órákban már sok tartalomgyártó nekiállt nyúzni a korábban már kiszivárogtatott, tripla-A battle royale játékukat.

Egy futurisztikus tematikával megspékelt lövöldéről van szó, amiben a 2054-es esztendőben járunk, és összesen 100 résztvevő ugorhat be Neo Arcadia városába, hogy megütközzenek. Az úgynevezett Hackek (így hívják itt a képességeket) szintúgy lootolhatóak, mint a fegyverek, ezek pedig lehetnek akár defenzívek, akár offenzívek.

Letehetünk például egy nagy falat, ami védi a csapatunkat, telepíthetünk aknákat, láthatatlanná válhatunk, és hasonló finomságok várnak ránk. Egyébiránt minden képesség és fegyver fejleszthető meccs közben a Fusion mechanikának köszönhetően. Július 7-éig zárt béta esedékes a Hyper Scape-ből, ahová úgy lehet bekerülni, mint a Valorant esetében: nézünk streamereket, aztán egy idő után kapunk egy hozzáférési kulcsot.

A korábban emlegetett Twitch integráció is határozottan magas fokon létezik: a nézők befolyásolhatják a mérkőzés menetét azzal, hogy például életcsomagokat tesznek a pályára, fegyvereket, amik szavazásokon keresztül dőlnek el a Twitch chaten keresztül.

Nézd nagyban ezt a videót!






Hyper Scape, így az elmúlt órákban már sok tartalomgyártó nekiállt nyúzni a korábban már kiszivárogtatott, tripla-A battle royale játékukat.'>
5 hozzászólás

rDAVE

3 éve, 10 hónapja és 21 napja

És már haldoklik. röhögő smiley

válasz erre

Tommy

4 éve, 1 hónapja és 14 napja

Kinézetre nem rossz. Játékélményre meg majd meglátjuk...

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 1 hónapja és 15 napja

Hát nem dobtam hanyatt tőle magam, de azért ránézek majd.

válasz erre

VaPe

4 éve, 1 hónapja és 15 napja

Látványos az biztos. Más mint az eddigiek.

válasz erre

petrovicsz

4 éve, 1 hónapja és 15 napja

Jól néz ki, egy próbát biztosan teszek vele.

válasz erre
Hyper Scape
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja