Bemutatkozott a Hunter, az XCOM 2: War of the Chosen egyik új ellenfele

2017. július 27.
4.2421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb karakterbemutató trailert hozott nyilvánosságra a Firaxis és a 2K Games csapata az XCOM 2: War of the Chosen kiegészítőről, így megismerhettük végre a Huntert, aki egy félelmetes ellenségként mutatkozott be.

Hunterről röviden és tömören annyit érdemes tudni, hogy egy rendkívül kellemetlen, mondhatni idegesítő karakter lesz, aki nagyon sokszor tör majd borsot az orrunk alá azzal, hogy a pálya széléről távcsöves puskájával hatalmas sebzéseket okozhat karaktereink számára, méghozzá akár jelentősebb távolságból is, sőt mi több, felszerelték egy grappling hookkal, aminek jóvoltából a csatamező olyan helyeit is könnyedén elérheti, amit mi vagy nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem tudunk.

Az XCOM 2: War of the Chosen augusztus 28-án érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, ha pedig jól fel akarsz készülni a kiegészítő egyik legveszélyesebb új ellenfelére, akkor az alábbi kedvcsináló számodra is kötelező tananyag.

Nézd nagyban ezt a videót!



XCOM 2: War of the Chosen kiegészítőről, így megismerhettük végre a Huntert, aki egy félelmetes ellenségként mutatkozott be.'>
2 hozzászólás

Direktor

7 éve, 3 hónapja és 22 napja

Elég para a forma! meglepett smiley

válasz erre

Patrik94

7 éve, 3 hónapja és 22 napja

Frankón ijesztő figura! meglepett smiley

válasz erre
XCOM 2: War of the Chosen
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Ronalddo profilja