Bemutatkozott a Hitman harmadik bónusz küldetése, a Landslide

2017. január 29.
4.1491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az IO Interactive csapata bejelentette a Hitman harmadik bónusz küldetését, amely azon túl, hogy a Landslide nevet kapta a keresztségben, egy látványos videót is kapott, amelyből mindent megtudhatunk róla.

A harmadik extra küldetés egyébiránt január 31-én válik elérhetővé, avagy a januári frissítés és a Hitman teljes első szezonját felvonultató dobozos kiadás társaságában, így aki ezzel rendelkezik majd, vagy birtokolja a teljes évadot, az egyfajta ajándékként biztosan begyűjtheti magának ezt a csomagot, amelyben Sapienzába térhetünk vissza, egészen pontosan egy ottani nyári fesztiválra, ahol Marco Abbiati kerül majd célpontunkba.

Ha valaki elfelejtette volna, vagy elkerülte volna a figyelmét, a fejlesztők egy új Elusive Targetet is elérhetővé tettek a játékban - már pénteken -, aki a The Blackmailer, avagy a Walter Williams névre hallgat, és Párizsban kutathatjuk fel jövő péntekig bezárólag.

Nézd nagyban ezt a videót!





Hitman harmadik bónusz küldetését, amely azon túl, hogy a Landslide nevet kapta a keresztségben, egy látványos videót is kapott, amelyből mindent megtudhatunk róla.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 10 hónapja és 4 napja

Dobozos kiadás így egyben már elég jó kis pakknak tűnik. Annyi tartalom van már ebben a játékban, jó pár óra szórakozást ad. Jó volna, ha nem szállnának el az árral.

válasz erre

Gólem

7 éve, 10 hónapja és 5 napja

Így dobozosan érdemes lehet újra beszerezni. Csak nem tudom jönnek e benne a heti célpontok. Úgy király lenne.

válasz erre

Brutal Terror

7 éve, 10 hónapja és 5 napja

Elég sok kiegészítés jön még mellé, de már rég nem játszom vele sajnos.

válasz erre
Hitman
4.590 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja