Bemutatkozott a GreedFall, a The Technomancer alkotóinak új szerepjátéka

2017. február 09.
3.2051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bound by Flame és a The Technomancer alkotóiként elhíresült (?) Spiders csapata ma délután lerántotta a leplet legújabb alkotásáról, amely GreedFall név alatt egy újabb szerepjáték lesz, méghozzá egy igazán izgalmas koncepcióval.

Az alkotás ugyanis egy rendkívül sajátos fantáziavilágot állít elénk, ami kicsit olyan, mintha az Assassin's Creedet a The Witcherrel ötvöztük volna, lévén a 17. századi Európa és a barokk stílus ihlette, lényege pedig, hogy erőszakos emberekként megpróbáljunk elfoglalni egy szigetet, amelyen különféle, természetfeletti képességekkel megáldott lények élnek.

Az első kedvcsináló alapján a GreedFall igazán különleges világot tár majd elénk, de ami ennél is lényegesebb, hogy a fejlesztők egy olyan változó környezetet ígérnek, amelyben minden egyes tettünknek súlya lesz.

Hallottuk ezt már számtalanszor, és az alkotók korábbi munkáiból kiindulva egy kicsit bizalmatlanok is vagyunk, de meglátjuk mi sül majd ki belőle, hiszen a 2018-as megjelenésig - PC-re, PS4-re és Xbox One-ra - még bőven van idő.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Mordorer

3 éve, 3 hónapja és 10 napja

Egész hangulatos lett a trailer.

válasz erre

totyak

3 éve, 3 hónapja és 10 napja

Az ötlet érdekes, de nekem nem szimpi, hogy negatív főszereplővel kell lenni.

válasz erre
GreedFall
15.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaWickedSick profiljaM.O.R.P.H. profilja