Bemutatkozott a Ghost of Tsushima gyűjtői kiadása

2020. március 06.
8.1311
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagy nap volt a tegnap a Ghost of Tsushima rajongóinak, lévén a Sucker Punch és a Sony bejelentették, hogy június 26-án küldik a boltok polcaira a PS4 egyik utolsó nagy exkluzív címét, mely itthon ráadásul magyar felirattal érkezik.
Advertisement

Ahogyan várható volt, nem maradt ennyiben ez a bejelentés, így a Sony bemutatta végre a játék speciális kiadásait, köztük a szokásosan tartalmas gyűjtői kiadással, melyet két speciális csomag kísér még. Lássuk a medvét!

Bemutatkozott a Ghost of Tsushima gyűjtői kiadása - 2. kép

Az legkisebb bővített csomag a 70 dollárt kóstáló Special Edition lesz, mely az alapjáték mellett egy fémdobozt, egy digitális mini művészeti könyvet, fejlesztői kommentárt, in-game tárgyakat és egy skin csomagot is tartogat nekünk.

Bemutatkozott a Ghost of Tsushima gyűjtői kiadása - 3. kép

Ezt kíséri a szintén 70 dollárra árazott Digital Deluxe Edition, mely a játék mellett egy nagyobb skin csomagot tartalmaz, méghozzá digitális művészeti könyvvel, fejlesztői kommentárral és különféle in-game tárgyakkal.

Bemutatkozott a Ghost of Tsushima gyűjtői kiadása - 4. kép

A non plus ultra természetesen a Collector's Edition lesz, mely felvonultatja az iménti csomagok extráit, de ezen felül találunk majd benne egy harci zászlót, szövettérképet, valamiféle csomagoló ruhát, valamint egy maszkot.
Advertisement
4 hozzászólás

totyak

1 éve, 1 hónapja

CE kicsit biztosan 70 dolcsi fölé ugrik. Erről a játékról nem tudok dönteni. Az esetek 90%-ban a PS exkluzívok nekem tetszenek, ez is tetszik a bemutató videók alapján, mégsem vagyok biztos a vásárlásban.

válasz erre

VaPe

1 éve, 1 hónapja

Király pakkok, de nekem elég lesz az alap is.

válasz erre

muki

1 éve, 1 hónapja

Collectorsra leszek kiváncsi, meg az alapjáték árára.

válasz erre

Tommy

1 éve, 1 hónapja

Pont a legérdekesebb csomaghoz nincs ár.

válasz erre
Ghost of Tsushima
17.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt