Bemutatkozott a For Honor harmadik évada

2017. augusztus 04.
2.8201
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft egy látványos kedvcsináló társaságában jelentette be a For Honor harmadik szezonjának indulását, ami itt van már a kanyarban, a középpontjában újabb hősökkel, pályákkal és egyéb izgalmas extrákkal.

Egy kicsit konkrétabban ez azt jelenti, hogy a For Honor-ban hamarosan egy viking Highlanderrel, és egy a lovagok táborát erősítő Gladiátorral is harcba szállhatunk majd, az újabb csatamezők tekintetében pedig a Sentinel és a beszédes nevű Viking Village nevű helyszínek várhatók, méghozzá újabb felszerelésekkel, legendás darabokkal, 40-esre emelt reputációs szinttel és több testre szabhatósági opcióval.

Ha többet szeretnél tudni a For Honor harmadik évadáról, hovatovább már mozgásban is megtekintenéd, akkor nézd meg az alábbi kedvcsinálót, ami éppen erről szól. A szezon egyébiránt a két új hőssel indul meg, akiket augusztus 15-től a Season Pass-tulajdonosok már irányításuk alá vehetnek, mindenki másnak azonban augusztus 22-ig kell várni rá.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Patrik94

11 hónapja, 1 hete és 4 napja

Hát ez elég komoly videó lett csak sokat kellett pörgetni a duma miatt.

válasz erre

Gólem

11 hónapja, 1 hete és 4 napja

Évadok vannak. Le avgyok maradva.

válasz erre

drift3r91

11 hónapja, 1 hete és 4 napja

Finom lesz de Season 2 vége megbocsájthatalan az ubinak. Lovag szamuráj 2/2 és nem érdekel h ki mennyi frakciót szedett, nem az volt a lényeg hanem h ki mennyit nyert. Akkor eleve csak azt kéne számolgatni h mennyi terület lett elfoglalva és nem lett volna ez. A ranked meg már felejtős hiába jön, mert a top karikat nem zavarták meg az őj szezon karakterei sem. Warlord, Warden, Conqueror, Berserker lesznek mindenhol.

válasz erre
For Honor
12.899 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

wazko profiljarDAVE profiljaVis Major profiljagery1113 profiljaLaci721 profiljamarco profilja