Bemutatkozott a FIFA 22, itt az első trailer

2021. július 11.
41.3711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Electronic Arts megejtette a FIFA 22 leleplezését, ami PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, PS5-re, Xbox Series S / X-re, valamint Stadiára fog megjelenni október elsején, ugyanakkor Switch-re is kijön egy butított változat, nevezetesen a FIFA 22 Legacy Edition.

2021. október 1-jén várhatjuk a debütálást, és az első trailer kapásból prezentálta az idei felvonás legnagyobb újítását, a HyperMotion technológiáját. Ez ötvözi a 11v11 mérkőzések alatt rögzített adatokat a gépi tanulással, hogy ezáltal egy folyékony, realisztikus futball élményt tudjanak hozni next-gen konzolokon és a Stadián - magyarán tehát ez legfeljebb visszafogottan lesz fellelhető Xbox One-on és PS4-en.

Az idei epizódban is lesz karrier mód, VOLTA mód, Pro Clubs lehetőség, no meg persze a FIFA Ultimate Teams is visszatér. Lesd meg az első trailert:

FIFA 22 leleplezését, ami PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, PS5-re, Xbox Series S / X-re, valamint Stadiára fog megjelenni október elsején, ugyanakkor Switch-re is kijön egy butított változat, nevezetesen a FIFA 22 Legacy Edition.'>
4 hozzászólás

Patrik94

3 éve, 1 napja

Hát ez a trailer ritka ****.

válasz erre

Mordorer

3 éve, 1 napja

Nem sok újdonságot látok.

válasz erre

fighterlaci

3 éve, 1 napja

Biztos óriási lesz a változás. Vagy nem. röhögő smiley

válasz erre

Gólem

3 éve, 1 napja

Nagyjából a szokásos.

válasz erre
FIFA 22
16.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja