Bemutatkozott a Destiny 2: Warmind kiegészítő, itt vannak az első részletek

2018. április 25.
4.6991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A várakozásoknak megfelelően a Bungie egy tegnap esti livestream során minden apró részletet megosztott a rajongókkal a Destiny 2: Warmind kiegészítőről, így megtudtuk, hogy valóban a Marson kalandozunk majd benne, a főszerepben Rasputinnal.

A kérdéses mesterséges intelligencia ugyanis inaktív állapotából feleszmélve rászabadított a vörös bolygóra néhány, addig a Mars jégpáncélja alatt szunnyadó teremtményt, a mi feladatunk pedig ebből máris kitalálható lesz: az új sztori kampányban fel kell fedeznünk Hellas területét, és meg kell állítanunk a Hive sereg ámokfutását.

Az új kampány persze csak a jéghegy csúcsa, ezen felül a rajongók Strikes név alatt kapnak még egy három fős kooperatív módot is, mely a Destiny 2 küldetéseire épül, de jön a Raid Lair is, egy teljesen új, hat főt támogató aktivitás, ami a Leviathanon játszódik, és a csapatok új helyszíneket felfedezve, új ellenfelekkel és bossokkal harcolva teljesen új jutalmakat és eredményeket érhetnek majd el benne.

Ezen felül érkezik egy új Endgame aktivitás is, mely Escalation Protocol név alatt konkrétan egy horda stílusú játékmóddal kecsegtet, melyben a játékosoknak minél tovább ki kell bírniuk a hullámokban áramló ellenfelek és bossok áradatában - természetesen mások oldalán.

Mindezen felül új tematikus fegyverek, páncélok és felszerelések is érkeznek a kiegészítővel, sőt PS4-exkluzív tartalmakra is számíthatnak a felhasználók, így a The Insight Terminus névre hallgató Strike küldetés csak ezen a platformon lesz elérhető őszig.

A Destiny 2: Warmind kiegészítő várhatóan május 8-án érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is, 20 dolláros árcédulával.

Nézd nagyban ezt a videót!



Destiny 2: Warmind kiegészítőről, így megtudtuk, hogy valóban a Marson kalandozunk majd benne, a főszerepben Rasputinnal.'>
2 hozzászólás

Tommy

6 éve, 6 hónapja és 3 napja

Igen jó DLC-nek ígérkezik!

válasz erre

fighterlaci

6 éve, 6 hónapja és 3 napja

Ez nagyon királyul hangzik és rohadt jól is néz ki! meglepett smiley

válasz erre
Destiny 2
2.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljasad56guy profilja